Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LusiaM

co oznacza ten wynik hcg

Polecane posty

Gość ankaw83
miałam robione usg i lekarz stwierdził ze pęcherzyk widoczny a teraz ze hcg 330 nic juz nie rozumiem

ankaw jeśli dobrze policzyłam to od OM masz 6tc i beta powinna wynosić 6 LP --- 1,080 - 56,500 mIU/ml może miałaś później owulację?

Gość ankaw83
nie mam pojęcia najgorsze jest to ze mieszkam za granica i cięzko tu z lekarzami denerwuje mnie tez to ze lakarz który stwierdził u mnie 5 tyg ciąże nic mi nie wyjasnij tylko stwierdził hcg 330 do powtórki za 48 godzin i ze moze ciąża sie nie rozwija prawidłowo moze obumarła,nie umiem opisac jak sie czułam gdy to usłyszałam,nie wiem co myslec co robic,

jedyna możliwość to późniejsza owu, bo wynik rzeczywiście zbyt mały powtórz betę po 48h, powinna się mniej więcej podwoić czyli wynosić co najmniej 600. Trzymam kciuki

Gość ankaw83
dzięki do poniedziałku zwarjuje mam sie zgłościc do szpitala na badania oby było dobrze zastanawia mnie jeszcze jedno czytałam na forum ze przy ciaży blizniaczej mozna miec niskie hcg nadmienie ze moja pierwsza ciaza to własnie blizniaczki które mają teraz 8 lat nie mam pojecia staram sie odgonic czarne mysli ale jest trudno i jeszcze brzuch mnie pobolewa:((((

Gość gość
151804MLU/ml to 7-8 tydzień?

Gość gość
Co oznacza wynik Hcg 0.21.niby brak ciąży ale po olewa mnie dół brzucha bolą mnie piersi i objawy jak na ciąże a lekarz mówi że nic nie widac

Gość gość
Bo nie ma ciąży.Przy takiej becie nawet w ciąży byś objawów nie miała.

Gość gość
Oznacza brak ciązy. Objawy okresowe/ zaburzeń hormonalnych są podobne do ciążowych więc nie masz się co wkręcać bo ciąży brak.

Gość gość
Co oznacza wynik hcg 4900.0