Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem....

pomocy. moje życie! legło w gruzach!

Polecane posty

Gość Mam problem....

ratunku, co mam zrobić?! sytuacja wygląda następująco: Mam 17,5 roku, nie dostałam okresu choc dostaję go zawsze o 9:00 rano. Wczoraj o godzinie 23:00 uprawiałam seks z mężczyzną który mnie zdradza z mężatką z jego szkoły. Dzisiaj mam już wymioty, bolą mnie piersi bardzo sikam i mam twardy brzuch. jestem po rozwodzie i dodam, ze się uczę nie mogę urodzic dziecka. Moi rodzice sie rozwiedli i nie wiem z kim mam mieszkać. Moje młodsze dziecko ma ciagle katar a starsze zaczyna ząbkować i nie wiem czy mogę mu już zafundować chodzik. Poza tym za miesiac ślub i nie wiem czy zaprosić ojca czy matkę. Mam problem z wyborem sukienki, wyborem kapeli i dylemat czy podać na weselu alkohol. Chcę zrobić duze wesele, ale tak, zeby było kameralnie. Ratujcie bo zgłupiałam. Oj znowu muszę zwymiotować:(

Gość o żesz
masz 17 lat?

Gość heheheheh
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jankk
Palnij sie w glowe :)

Gość Mam problem....
na dodatek mam nadwagę jakies 15kg ale wszyscy mówią, ze jestem za chuda...czy jak przez miesiąc będę jadła otręby na wodzie i robiła rano przez pół godziny brzuszki to schudnę? po południu będę biegać/pływać/jeżdzić na rowerze. Chcę przejsc na dietę 150kcal Czy to nie za dużo? moze powinnam żywić się energią słoneczną?

Gość ////////
Hmmm, a o co wogóle chodzi?? :/ Bo zgłupiałam :/

Gość heheheheh
proponuje przełykać podczas wdechy - najesz sie powietrzem :D

Gość heheheheh
*wdechu oczywiście miało być Zapomniałam dodać, że, aby schudnąć nie należy robić tego częściej niż 5 razy dziennie w odstępach czasu nie mniejszych niż 3 godziny :D

Gość Mam problem....
oprócz tego mam mikroskopijne piersi rozmiar 75 D i zastanawiam sie czy nie powiększyć ich do rozmiaru C ale boję się że będą zwisały jak B :( a mój penis ma przeciętne krajowe 15 cm i chyba też muszę go powiększyć żeby miał choć z 20 cm ale wtedy może zrobić się krzywy w połowie pod kątem 90 stopni

Gość Mam problem....
te, podszyw, jak chcesz to sie podszywaj, tylko trzymaj poziom:P bez penisów proszę.

Gość Mam problem....
wdycham wdycham to powietrze i od razu czuję się najedzona! tak to jest to! dzieki ci hahahaha

Gość heheheheh
służę pomocą ;) Z penisem zrób tak - weź dwa duże jabłka, przywiąż jeden koniec nitki do ogonków a drugi do penisa - jak będziesz tak chodzić 2 tygodnie to go powiększysz - mówie Ci super efekty - sama tak robie :D

Gość heheheheh
aaaaaa tylko pamiętaj - nie garb się przy tym, bo wtedy Twoje piersi zaczną zwisać ;)

śmiejcie się śmiejcie...to jest tragiczny obraz mentalności kafeteriuszek. Każda gada to samo i po tysiąc razy to powtarza :o

Gość anglomaniaczka
super tak mniej wiecej wygladaja wszystkie topiki na kafeterii. dobra satyra usmialam sie przy tym :-)