Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska538

tabletki-czy powiekszyl sie wam biust???

Polecane posty

Gość ciekawska538

Dziewczyny ciekawi mnie to czy po tabletkach powiekszyl sie wam biust.Jesli tak to po jakich?

Gość Yasmin27
brałam Yasmin powiększył sie o rozmiar piersi były bardzo pełne i jędrne teraz bede brałam yasminelle-to jest dokładnie to samo tylko miejsza dawka hormonow...licze,że tez będe miała takie rezultaty:)

nie wiem czy efekt opuchlizny jest taki fajny, jak stosowałam Harmonet byly pelniejsze, po Dianie35 tez, teraz zaczynam yasmin zobaczymy .

Gość ciekawska538
a dziewczyny dopisujcie jeszcze po jakim czasie sie wam powiekszyl?jestem ciekawa czy tez mnie dopadnie ten skutek uboczny ;p

Yasmin a powiedz mialas jakies gorsze skutki uboczne po Yasmin ? troche jestem zestrachana :/ juz sam koszt blistra mnie przerasta

blanqua ja tez od nastepnego okresu zaczne brac yasmin ginka mi mowiła, że jest bardzo dobry bo ma mniej hormonow od innych tablet tyle tylko, że sa drogie a ile płacisz za nie? bo jeszcze nie eykupiłam recepty a co do większego biustu to ja kiedyś brałam diane35 i mi niestety piersi nie urosły :P

ja tez jeszcze nie kupilam ale pytalam w dwóch aptekach i w jednej 36 a w drugiej 39 :/ czytalam ze ceny wahaja sie od 28 do 45 wiec poszukam jeszcze u siebie zeby bylo cos taniej.

Gość Yasmin27
blanqua....bardzo dobrze tolerowałam Yasmin...nie odczuwałam zadnych dolegliwosci czułam sie bardzo dobrze jedynym skutkiem ubocznym dla mnie rewelacyjnym było powiększeniae piersi efekt widziałam około 2 tygod. brania tabletek na początku troszke bolały ale to był bardzo delikatny bol potem przestrały pobolewac

po diane efekt powiekszenia byl krotko mowiac nieznosny;) Yasmin troche mnie pocieszylas, wiem ze kazdy reaguje inaczej ale mimo tego, efekty z eksperymentowaniem nowym troche mnie stresuja;)

Agnieszka_1987 to może przejdź na inne tablety może na yasmin po nich nawet można schudnąć!

Gość Yasmin27
blanqua...nie stresuj sie tak!!!to jest bardzo mała dawka hormonow wiec nie powinnas miec problemow z ich tolerancja..pamiętam jak tez sie tak stresowałam jak brałam tabl.po raz pierwszy bedzie dobrze:)

chyba najlepiej ginekologowi! pogadaj z nim o tych tabletkach skoro cilest niezbyt Ci służy

chyba najlepiej ginekologowi! pogadaj z nim o tych tabletkach skoro cilest niezbyt Ci służy

ja tez sie nie stresuje bo myśle sobie, że skoro brałam już prawdziwą bombe hormonalną diane35 i było wszystko ok to i teraz przy yasmin pewnie bedzie

Gość Yasmin27
Yasmin brałam rok temu:) potem przarwałam bez zadnej przyczyny.. niestety moje miesiączki sa nie dozniesienia bardzo bolesne i nieregularne i do tego napięci miesiączkowe..ufff...piersi bolą mnie przez cały cykl!!!

ja czytałam, że yasminelle jest dobra dla dziewczyn w wieku od 16 do 20 lat bo mają niej hormonow od yasmin

Gość Yasmin27
brałam rozne tabletki hormonalne ale po Yasmin czyłam sie taka ,,lekka''nie czułam sie ociężała..przewaznie przez pierwsze tygodnie brania tabletek organizm reeguje jakims mniejszym dyskomfortem np.bole głowy ktore miałam po Logescie..po Yasminie tylko czułam lekkie pobolewanie w piersiach ale kiedy organizm przystosuje sie to tabsoe to bol piersi mija ale bol jes o wiele łagodniejszy niz przez normalną @,,najlepiej tabletki łykac wieczorem przed spaniem!!!

a powiedzcie mi kochane ostatnio miałam małe przeboje z okresem bo zamiast okresu miałam plamienia brązowe przez cały ten okres i teraz 27 po badaniu ginekologicznym znow dostałam skąpych plamień potem na drugi dzien dosłownie 2 kropelki a prawdziwy okres dostałam 29 więc głownie z tego powodu zdecydowałam zażyć yasmin od następnego okresu ale jak myślicie jakby sytuacja za miesiąc sie powtórzyła to od którego dnia wziasc yasmin od dnia tych palmień czy od dnia normalnej miesiączki? miała ktoraś z was kiedyś podobny problem?

ja po dianie miałam słynne huśtawki nastrojów, bardzo uciażliwe potrafilam beczec bez powodu to bylo glupie... a po harmonecie plamienia i tak szukam czegos idealnego dla mnie :) zwazywszy, ze rynek jest tym obsypany to moga byc dlugie poszukiwania... yasmin juz mi sie podoba gdyby nie ta cena :/ a yasminelle ile kosztuja?

blanqua mi też sie zaczynają podobać te yasmin ;) ale właśnie ta cena ja mam na tyle dobrze, że mi chłopak będzie kupować :P ale mimo wszystko mogłyby być tańsze!

i mam nadzieje tylko, że po nich nie schudnę natomiast powiększenie biustu hmmm jestem jak najbardziej za :P

ja miewam takie okresy, ostatnio mialam taki nie bedac na tabsach, hm jak sie powtorzy to nie wiem ale chyba zaczne łykac od tych plamien, nie wiem czy to dobrze ale po co zwlekac:P