Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama

co dac dziecku do internatu?

Polecane posty

Gość zatroskana mama

witam! moje dziecko od wrzesnia jedzie mieszkac do internatu? nie mam pojecia co mu przygotowac wiem ze powinnam mu dac talerze, szklanki, sztucce i posciel co jeszcze?

Gość ostrzeż go przed tektoniką
W wyniku papkowania weter samoczynnie się uruchomił i zaczął obficie drgać. nagle pojawił się licznik prądowy "TEKTON" oraz bardzo groźny licznik do gazu "GEZOL". Powstało również bardzo grube i niebezpieczne rursko gazowe z ognistym zaworem. U góry utworzył się kocioł na wodę i wyszła z niego bardzo niebezpieczna niebieska rurka i zaczęła obficie drgać oraz syczeć. Ciągłe papkowanie spowodowało dodatkowo utworzenie się gr€bej czarnej lachy z której zaczął wychodzić cieniutki gwózdek a w jej pobliżu powstała cynófka. z licznika wyszła fansófka, z robiło sie bardzo niebezpiecznie i groźnie. człowiek który zaczął papkowac nie zdawał sobie być może sprawy jak groźne zjawiska może to wywołać albo ktoś wpadł na pomysł i wstawił radio i puścił kasetę na której w całości było nagrane papkowanie i uciekł pierwsze minuty kasety były puste aby maił czas na ucieczkę i później odtworzyło się nagrane na kasecie papkowanie. Dlatego mogło powstać tyle groźnych i niebezpiecznych zjawisk.

Gość frk-099
stałe łącze

Gość prezerwatywy

Gość stałe łącze i prezerwatywy
:classic_cool:

Gość gość
reczniki, srodki do prania mycia i do naczyn ciepla odziez, jakis koc lub pled, otwieracz do puszek.