Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

skutki brania tabletek

Polecane posty

Gość lena 1985

czesc dziwczyny...mozecie mi powiedziec czy to prawda ze jak sie bierze tabletki antykoncepcyjne to sie tyje oraz powiekszaja sie piersi? czy to jest reguła, czy zależy to od tego jakie tabletki się przyjmuje...chciałabym zacząć brac pigułki ale obawiam sie ze przytyje...

Gość kinga22
róznie z tym bywa kazdy organizm jest inny jesli masz skłonności to tycia to pigułki tylko ci pomoga przytyc niewazne jakie pozatym sa te nowszej generacji ale ja je zazywałam i tez czułam sie troche opuchnieta to pa

Gość lena 1985
z tym tyciem to beznadziejne, a jak mi biust od tego jeszcze urosnie to chyba załame sie nerowo. liczyłam na to ze tabletki pomoga mi rozwiazac kilka problemów_>straszne bóle w czasie okresu, nieregularne miesiaczki i tradzik a ty widze ze moge pojawic sie gorsze przykrosci... a jaki jest mnie wiecej koszt takich tabletek?

To zależy. Część tabletek jest refundowanych one kosztuję kilka zł. Ale wiekszość nowoczesnych tabletek kosztuje ok 25-45 zł opakowanie.

Gość maga9916
ja biore jasmin i place 39 lub 44 ziko zalezy od apteki

Gość mloda32456
ja biore micro21 i nic nie odczuwam takiego pozxa skroconym okresem a za tab 1 opak zaplacilam 10 zl

Gość lena 1985
przejrzałam tez inne tematy ale tam głównie króluje yasmin lub yasminelle...młoda 32456 czy twoje tabletki sa naprawde skuteczne tzn. długo juz je bierzesz? i wszystko ok? szczerze to zaskoczyła mnie ta niska cena a przy moich dochodach byłaby mi bardzo wygodna...

ja polecam szczerze Rigevidon wegierskkie tabletki,koszt 7 zl,przyjmowalam je przez 12 lat regularnie i jest ok,w ciaze nie zaszlam,okres mi sie skrocil do 3 dni z 5 bole glowy,brzucha i inne dolegliwosci nie byly mi znane.Odstawilam pigulki 6 miesiecy temu bo postanowilam sie starac o dziecko, wszystko wydaje sie byc ok, poza jednym malym wyjatkiem,nie jestem w ciazy.a bardzo bym chciala.Pozdrawiam

Gość Jestem sensem istnienia..
ja zazywam dlugi okres Rigevidon, sa to tabletki refundowane, jedno opakowanie kosztuje ok 9zł. Mi sie nic po nich nie stalo, przytylam moze raptem 3 kg. wiec to nie duzo. glowa mnie nie boli, nie mam nudnosci, okres mam regolarnie, zadnych wypryskow, no i miesiaczki nie bolesne. Jedynie co odczuwam to , to ze tabletek jest 21 a przy 10stej przez dwie kolejne mam straszne humorki hehe. Ale to do zniesienia ;-)