Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NatQa

Luteina a cykle?

Polecane posty

Gość NatQa

Cześć dziewczyny byłam dzis u ginekologa i przepisała mi luteinę...mam ją brać przez 5 dni 2 razy dziennie i jak pojawi się okres to mam brać od 16-25 dnia cyklu,,,i czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi cyklami?Bo ja nie rozumiem...proszę o pomoc...

ale czego nie rozumiesz? jak pojawi sie okres to jest twój pierwszy dzień cyklu . nie bierzesz wtedy luteiny. zaczynasz brać 16 dnia i bierzesz do 25. jak odstawisz, to w ciągu 2-3 dni powinien pojawić sie okres.

Widzisz i nie grzmisz;/ Jak można nie wiedzieć kiedy zaczyna się cykl?

Gość jhdjhdjkd
ja biore luteine juz 3 dzien i dalej okresu nie mam:(

Gość ...wole bez
A ja jak brałam Luteine to dostałąm okres w ostatni dzien brania czyli 5:)Więc cierpliwości:)

Gość NatQa
dzieki dziewczyny :) mam nadzieje że po tych 5 dniach okres wróci :(

natQa, a jaką masz luteinę? bo ja też biorę, ale z innych powodów niż ty- mi bardzo zależy żeby okresu nie dostać :) luteina podtrzymuje moja ciązę. stosujesz podjęzykową czy dopochwową? ja mam tą podjęzykową, ale jest tak obrzydliwa dla mnie ze stosuję ją dopochwowo. czytałam opinie wielu ginekologów i okazało się ze tak mozna, te dwie luteiny maja dokładnie ten sam skład, ale jedna jest refundowana ( podjezykowa, koszt. 3 zł) a ta druga niestety 30 zł.

Gość NatQa
ja mam podjęzykową i już 3 dni po jej odstawieniu jak kazała pani ginekolog a okresu nie ma :( i co teraz! :(