Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna 24 latka

czy to INSTYNKT MACIERZYNSKI?

Polecane posty

Gość pewna 24 latka

kiedys dzieci, male dzieci nie wzbudzaly u mnie zadnych emocji potem sobie myslam ze po co komu dzieci i wogle i gdy bylam w obecnosci malego dziecka a wszyscy wokol sie nim zachwycali ja myslam sobie ale co w tym fajnego i czym tu sie zachwycac a teraz jak patrze na dziewczyny z dziecmi, zwlaszcza gdy sa to kolezanki albo jakies znajome osoby (a sa to osby w moim wieku moze troche starsze) to mysle sobie " ale im fajnie" (tym dziewczynom) i chyba nawet troche im zazdroszcze kurde nigdy nei myslam ze bede tak myslec i tak czuc jak teraz czuje

Heh z wiekiem to przychodzi;-) Jestem w podobnym wieku i też powoli zaczynam o tym myśleć. Żeby założyć rodzinę, mieć dziecko.

Gość stokri
ehh ja tez mam tyle samo co ty, a kiedys to nie lubilam dzieciakow, a teraz to takie fajne szkraby.I tak sobie mysle ze moze fajnie by bylo juz sie postaracac o malenstwo. No ale jeszcze za wczesnie bo praca od niedawna no i z chlopakiem jestem za krotko;) Ps.Hmm ale jakbym wpadla to bym sie chyba nawte cieszyla;) A kiedys przez mysl mi nie przeszlo ze moglabym miec kiedykolwiek dziecko;)

No,to ja też jestem 24 latką i mam czasami takie mysli,że chciałabym mieć już rodzin/męza dziecko. :) Moje koleanki,to już mężatki z 1 dzieckime lub dwoma. Tez bym już tak chciała,eh. :(

Ostatnio spotkałam moja kumpele ze szkoły średniej,spodizewa się 2 dzidziusia. :) Czasami jak widze szczęsliwe koleżanki,to im zazdroszcze i czuje się troche jak jakaś zacofana. :O ;)

Gość stokri
carinio a masz chlopaka?? Ja mam jestesmy 8 miesiecy no ale narazie nie zapowiada sie ani maz ani dzidzi a juz zanczynam odczuwac takie instynkty:P No i np ponosic sobie piersionek:D Ale wiesz jesli sie na cos czeka to to potem lepiej smaukje;)

Mam to samo;-) One już mężatki, dzieci ciąże. A ja singiel i tyle;-)

Hej. No ja tez zazdroscilam kobietom dzieci, choc jestem troche mlodsza od autorki posta. Ale moja siostra ma dziecko, i mieszkamy razem wiec przebywam z nim non stop...i mnie jak na razie dzieci sie odechcialo. To tyle obowiazkow..wiem , to nie moje dziecko i byc moze podchodze do niego inaczej niz do swojego kiedys bym podchodzila. A wkolo duuzo mlodych mam, kilka kolezanek, a ja chyba sie skupie na studiach jak na razie;)

stokri-hm po 8 miesiacach od rozstania z narzeczonym,2 miesiace temu poznalam kogos fajnego,ten facet coś czuje do mnie,a ja niby tez ale mam do niego cholerny dystans bo on teraz jest zagranicą. :( A ja zazdroszcze kolezanką,bo miałam kiedys narzeczonego,byly plany na przyszkosc i tak mi sie to teraz odbija czkawką. :O

koleżankom*** sorki. :) Za to nowy facet mysli poważnie o tym,by zalozyc rodzine,gdzies za rok,dwa i tez by chcialby miec juz dziecko. ;) Jest o wiele dojrzalszy niz moj eks. :)

Jak miałam 18 lat to mojego brata dzieci zabiłabym własnymi rękami. Jak miałam 21 wyszłam za mąż. W wieku dokładnie 23 lat zaczęłam zaglądać kobietom do wózków a w wieku 24 lat zacęłam namawiać męża na dziecko. Udało mi się. Teraz mam 26 lat i 2 letniego syna. Jest cudowny!!! Wiele jest z dziećmi obowiązków to jest fakt ale tyle ile z nich jest pociechy jak zaczynają chodzić mówić i robić psikusy....To najwspanialsze na świecie!! Ja przez pierwsze miesiące po urodzeniu mojego syna przyglądałam mu się i nie mogłam uwierzyć że ta wspaniała istota to moje DZIECKO!!! Dzieci są wspaniałe a przeżywanie ciąży i porodu jest niesamowitym wydarzeniem w życiu kobiety. Jest to tak niesamowite jak spodkanie z UFO