Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba261981

mam zamiar się żenić w przyszłym roku czerwiec tylko niewiem od czego zacząć

Polecane posty

Gość kuba261981

Mam zamiar się żenić w przyszłym roku tylko od czego tu zacząć jeśli chodzi o sprawy organizacyjne co na pierwszym miejscu co na drugim.,Proszę pomóżcie ci co macie to już za sobą.Pozdrawiam.

Gość kombinuj
1) na pierwszym miejscu musisz upatrzeć ofiarę. 2) potem do niej zagadać 3) zaprosić gdzieś 4) spytać, czy nie chciałaby być Twoją dziewczyną. ... Zaczynając od oświadczyn spłoszysz ją.

Gość ble ble blenle
ale baby sa wredne.... same o to pytały rok, poł temu najważniejsza to sala, orkiestra, fotograf/kamerzysta-tutaj jest ciasno w terminach a później to z górki:) 3-mce wcześniej ksiądz:)

Gość basior25
Ja tez biore w przyszłym roku ślub tylko ze w lipcu - razem z moim wybrankiew jestesmyw trakcie załatwiania juz tych wazniejszych rzeczy :) My na pierwszym miejscu postawilismy( dokładnie w takiej kolejnosci) : - sala weselna -kucharki , bo bedziemy miec własne -orkiestra -kamerzysta -fotograf znalazłam juz nawet krawcowe ktore uszyja mi suknie slubna. Wszystko załatwiamy sobie powoli zeby miec czas poprzebierac w ofertach- bawi nas to bardzo i cały czas jestesmy w temacie , nikt nam sie nie wtraca i o wszystkim decydujemy sami. przygotowania jak na razie sprawiaja nam ogromna przyjemnosc :) oby tak dalej. Życze powodzenia

Gość Agna_25
My też planujemy slub na przyszły rok. Oto nasz harmanogram: 1.Zarezerwowanie sali i hotelu dla gości, gdzieś w pobliżu (bo niestety mamy sporo gości do przenocowania):/ ; 2.Kościół - potwierdzenie czy zarezerwowany w sali termin będzie również wolny w kościele (zarezerwowanie daty: dzień ślubu, godzina); 3. Oprawa muzyczna-w naszym wypadku wybór DJ'a na ustaloną wcześniej datę; 4. Nauki przedmałżeńskie( cykle tylko w jesienne i wiosenne, na wakacje jest przerwa, więc jeśli slub planujesz na wrzesień , październik, listopad itd. to musisz nauki zaliczyć najpóźniej na wiosnę (chyba przełom luty/marzec (??) niepamiętam ); 5. [jesteśmy już na tym etapie], planujemy rozejrzeć się za fotografem i ewentualnie kamerzystą; 6.ewentualnie auto - jeśli mylisz o wynajęciu Pozdrawiam Życzę powodzenia w załatwianiu:) i duzo cierpliwości, bo potrzeba jej będzie sporo:)