Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie bylam

czy czesto chodzicie do kosmetyczki?

Polecane posty

Gość nigdy nie bylam

bo ja nigdy nei bylam choc mam 20 kilka lat? a jak to jest z wami ? jak czesto chodzicie jesli wogle i w jakim celu?

Gość wysokie obcasy26
JA JESTEM KOSMETYCZKĄ, ALE Z ZABIEGÓW KORZYSTAM W RÓŻNYCH ODSTEPACH:) co tydzień henna, co 1,5 miesiąca depilacja , nastepnie w zaleznosci od potrzeb skóry maseczki.... u mnei głównie nawilżające, 2x w miesiącu zabieg na ciałko, raz w tygodniu manicure, raz w miesiącu pedicure;)

Gość nigdy nie bylam
a ta depilacja to ci naprwde starcza raz na 1miesiac? a jesli ona jest wokiem robiona to nei masz potem podraznien ani wrastajacych wlosow?

Gość masturbatorka-nr-1
do autorki --> ja mam prawie 23 i też nie byłam ani razu :P i nie musze,bo wszystko robie sama!

Ja bywam mniewiecej raz w tygodniu-chodzę na maniciur,regulację brwi i hennę.Na pedikiur nie-wolę zrobic sobie sama;) I jeszcze od niedawna chodzę co 3-4 tygodnie na wosk.

ja mam 24 lata i u kosmetyczki byłam może 2 razy na wosku, ale straszne krosty mi po tym powyskakiwały i teraz już nie chodzę:)

ja byłam w życiu raz u kosmetyczki. mianowicie ... kilkanaście lat temu by przebić uszy. dziękuję :D

Gość oliwka57
Dziewczyny,a ile może kosztować manicure,taki bez malowania,same skórki itp?I czy zrobi go każda kosmetyczka,czy też musi to być manikiurzystka??