Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisniowka

Jaka farba najlepsza?

Polecane posty

farbowalam juz wlosy wiele razy ale nie polecam palette. teraz chce urzyc szampon, ale jaka firma najlepsza??

Gość masturbatorka-nr-1
pallette to jedno wielkie g*** :-O zepsułam sobie włosy :-O phi, na głowie też :P a na serio --> najlepsze balsamy koloryzujące są jakiejś rosyjskiej firmy, nie pamietam nazwy, bo kosmiczna jest :P saszetki pallette na mnie nie działają :P

Gość i co jakies zmiany
garnier, rekordin

Gość Taaaka tam
Farba to najlepiej Garnier albo Londa. A szampon gliss kur albo Loreal ten czerwony

Gość masturbatorka-nr-1
http://uroda.onet.pl/1242058,,,,,ziolowy_balsam_koloryzujacy,kosmetyki.html niekoniecznie blond, ale ta firma jest dobra, szamponetki :P

dzieki za reply :) ja tez nikomu nie polecam palette. Moja fryzjerka tez nie :P do masturbatorki... ten link nie dziala mozesz podac poprawny ??

no super dzieki :) ale gdzie to mozna kupic? kazda drogeria zasypana jest szamponami palette..ewentualnie joanna ale tylko szampony 6-8 myć

Gość masturbatorka-nr-1
no ja nie jestem w PL, ale myslę,że jak poszukasz, znajdziesz :) wiem, że takie też są. hę, a wiesz,że one sa bardzo dobre jako zwykłe maseczki? nakładasz na włosy na pół godziny, zmywasz. masz sliczny zdrowy błyszczacy kolorek i kondycja włosów sie poprawia!!! niesamowite są!

Gość bladajaksciana
ja polecam WELLATON jest rewelacyjna ! stosowałam rózne farby az trafiłam na ta i jestem bardzo zadowolona:) bardzo długo sie trzyma kolor,nie powoduje podrażnień,nie śmierdzi tak jak niektóre+ nie niszy bardzo włosów i cena niska. Stosowałam farby za 40 zł nawet i to nie porównanie z tą WELLATON która kosztuje raptem 10 zł :) ps. kolor ciemny brąz ;)

ooo mi wlasnie chodzi o braz :) a ten wellaton to farba czy szampon?? bo mnie interesuje szampon 24

Gość bladajaksciana
To jest dokładnie krem koloryzujący - kolor trwały. Naprawdę wyśmienity tylko, że zaznaczam- ciemny brąz to praktycznie czarny ale polecam gorzką czekolade również z wellatonu- koleżanka farbuje i ma taki ładniutki brązik:)