Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamparcica

szpanerzy na kafe

Polecane posty

Gość lamparcica

wszyscy u szpanuja, ze nosza nei wiaodmo jakie ciuchy, pryskaja sie perfumami armaniego, najdrozsze kosmetyki, po kilka samochdow, dom 100 m2 to klitka a w rzeczywistosci sloma z butow wiekszosci wychodzi :O

Gość lamparcica
to po kiego na Modzie wszyscy sie rzucaja, jak ktos sie pyta o szmatki z bazaru albo mowia, ze h&m czy reserved to lumpeks? poza tym zauwazylam tez, ze wszyscy tu maja super udane zycie towarzyskie, rodzinne, o erotycznym juz nie wspomne. t czemu tu tak duzo ludzi?

Gość onaona ona
ja mogę poszpanować swoim domem, ciuchów raczej nie mam dużo, kosmetyków nie lubie, wcześniej wychwalałam swego męża a dziś mamy ciche dni. ...ale kogo to obchodzi. Więc jedni chwalą się domem,inni ciuchami a jeszcze inni perfumami a co w tym złego?

Gość taka jedna co kiedys sie
ja sie kiedys tutaj pochwałiłam ze wydałam za jednym razem 10 tys na ciuchy i kosmetyki to ludzie tutaj mieli mnie zjesc z zazdrosci i odrazu dowalali ze chwalipięta, ze sie panosze itp a ja wcale nie chciałam tutaj szpanowac tylko sie komus wygadac

do tej wyżej wydałaś tyle kasy co i tak po jakimś czasie ci sie znudzi i bedzie wisieć w szafie a nawet moze tego sie pozbędziesz.Inni nie zarobią tyle w ciągu roku,wiec sie nie dziw że byli zli

Gość onaona ona
a ja myśle ,że czasami chcemy się komuś wygadać a jeśli nie ma nikogo w pobliżu to zawsze jest komputer.

Gość modus operandi
to, że ktoś wydaje więcej ode mnie to nie powód do złości...to tylko zatruwa życie ze mnie żadna szpanerka, ciuchów mam na jedną średnią walizke;), przynajmniej nie mam problemów z wybieraniem w co się ubrac:D

Gość modus operandi
to, że ktoś wydaje więcej ode mnie to nie powód do złości...to tylko zatruwa życie ze mnie żadna szpanerka, ciuchów mam na jedną średnią walizke;), przynajmniej nie mam problemów z wybieraniem w co się ubrac:D

ja szpanuje ciuchami z lumpeksu albo od wietnamczyków na targu:P

Gość właśnie taka jest anulka19
ona nigdy się nei przyzna do tego, ze nie jest ani najpiękniejsza, ani najmadrzejsza, przed chwilą przeczytałam, ze siedzi wieczorem w domu, bo jest PRZEZIĘBIONA - az sie nagłos zaśmiałąm, bo wiadomo, że każdy jakby miał super propozycje, to nawet z grypą by poszedł.. ona poprostu nawet przed soba się nei przyzna, ze nie ma przyjaciół, jej jedyne życie towarzyskie to kafe :O

Gość onaona ona
a mi to jakoś nie przeszkadza.

Gość sculptor...
H&M, Orsay, Camaieu i inne takie to są tuzinkowe sklepy, które ludzie mają na codzień. Wiem, że niektórych na to nie stać. Moim zdaniem to normalne ubierać się w takich miejscach, normalne sobie samemu szyć ( zazdroszczę, bo nie potrafię) i normalne się ubierać w lumpeksach. Są ludzie, którzy mają ubrania od Prady i kosmetyki Diora. Nieważne i to. Jak kogoś stać, to dlaczego ma nie kupić????? Po cholerę się tym chwalić??? Tego nie rozumiem

Gość fhkhkfg
Diabeł ubiera się u Prady......i po cholere się tym chwali?