Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

SIEDZE I PLACZE

Polecane posty

Gość mata hari
kochana piernicz to... a co się stało?? może Ci ulży jak opowiesz trochę, więc wal..:)

nie powinnam moich rodzinnych spraw opisywac na kafe:(ale moj tata mi wlasnie powiedzial,ze mnie nienawidzi i chciaby zebym zdechla:( on tak czesto :(

Gość mata hari
:( nie przejmuj się - on pewnie wyzywa się na Tobie za swoje niepowodzenia...:o

Gość jakkakaka
skad ja to znam, jestem głębem, mułem, osłem... a na studiach 5.0... ocknal sie dopiero po wyroku

niechce sie uzalac nad soba tak jest od zawsze,rok temu mialam probe samobojstwa ledwo mnie uratowali lekarze,wzielam 16relanium to cud ,ze przezylam:(ale ja juz nie mam sily,wszystkiego sie boje przez niego:(a najgorzej jak wraca z pracy do domu i ma zly humor:( chcialam sie wyprowadzic ale niechce zostawic z nim mojej mamusi,a po za tym ja zarabiam 500zloty tylko:(

Gość jakkakaka
ile razy my chcielismy uciec jak najdalej od domu... 20zmarnowanych moich a mamy 30lat w nerwach, stresie, horror

Co Ci poradzić?Sama nie wiem.:( Chyba będziesz musiała jakoś żyć.Może zmienisz pracę na inną,będziesz więcej zarabiała.Wtedy się wyprowadzisz,zabierając Mamę ze sobą. Ania,żaden facet nie jest wart tego,żeby sobie przez niego życie odbierać.Nawet jak jest to ojciec. Musisz być silną,pamiętaj,masz Mamę.......🌻 ♥♪♫

no wlasnie moj tata nienawidzi alkoholu:(poprostu jest tyranem ale gnebi psychicznie:(ja nie wiem co to milosc naprawde nie wiem,u mnie zawsze tylko klotnie,awantury:(

Gość czescWam
anulka wiem cos o tym, takie znecanie psychiczne jest chyba gorsze niz alkoholizm :( 🖐️

Wiele osob ma problemy na chacie. Nie jestes sama. Niepotrzebnie sie tym przejmujesz. Pomysl sobie ze masz to wszystko w d* i znajdz sobie jakies interesujace zajecie, a na pewno lepiej sie poczujesz. Albo wlacz sobie jakas fajna muze (byle nie jakas przygnebiajaca). Bedzie dobrze ;) :)

a moja mam jest zastraszona :(boi sie bardzo on jest naszym wladca:(musi byc tak jak on chce:(a najgorzej jak sie zaczyna plakac przy nim,wteyd wpada w furie i czasem nawet uderzy z piesci:( siedze i rycze i nie wierze,ze mam tak w domu:(

Aniu a czy wiesz,ze znęcanie się psychiczne jest gorsze niż fizyczne,albo uzależnienie jednego z członka rodziny? nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak poważny jest to problem?

Gość slodki wafelek
to jest znęcanie się psychiczne i za to mozna zostac skazanym bylas w poradni psychologicznej? szukaj pomocy, radzę Ci,bo on Was zamęczy

ja sie lecze u psychologa,:wiem,to jest karalne ale my sie boimy,ze policja go wezmie a po paru dniach wypusci:(a on jest nienormalny,czesto mowi,ze kiedys dojdzie do tragedi i nas pozabija albo,ze jakbym umarla toby ani jednej łezki nie uronil:(

Gość slodki wafelek
tata-psychopata :o ...facet jest niebezpieczny i to są grozby karalne, nagraj go nawet na dyktafon, zebys miala dowód i nie lituj się nad draniem...:o dowiedz się, jakie są procedury, bo on faktycznie jest niezlym s...nem...i męczy Was jak jakiś potwór rety, skąd się tacy biorą...:o

Gość ale wiesz co
kochanie - a jak to dlugo trwa oamietasz zeby kiedys bylo normalnie?