Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana gerl

co jest ze mna???

Polecane posty

Gość zaklopotana gerl

zaczelo sie od liceum byla w szkole taka jedna dziewczyna chlopaki zwraclai n ania uwage byla ladna zgrabna inaczej sie ubierala miala swoj styl zaczelam jejs ie przygladac i do tego stopnia az w glowie chcialam nia byc!! zaczelam podobnie chodzic,ubierac sie itp...jak skonczylam liceum poslzam na studia,tam pojawila sie nast dziewczyna i tak jak w tamtej zazdroscilma czegos a to ciuchow a to ladnej buzi,cery itp.....chcialam nia byc.....potem studia przerwalalam .....i to minelo a teraz znow widizlam dzis ladna dziewczyne i w myslach mam jej obraz i chce nia byc..okazlao sie ze jest ona dziewczyna mojego kolegi i podlapalam od neij teksty zachowanie,,,imponuje mi ona.....przeraza mnie to czy ja jestem biseksulana ????ma mchlopaka ale jak widze jakas dziweczyne wyrozniajaca sie ladn abuzia czy ztylem itp to pragne byc poodbna.......

nie, nie jesteś biseksualna, jestes zakompleksiona i mało interesująca we własnych oczach. A szkoda, bo na pewno jesteś fajną dziewczyną ale sama nie dajesz sobie szansy żeby to odkryć. Dlatego masz idolki, które według ciebie sa o wiele fajniejsze w zachowaniu niż ty sama i dlatego je naśladujesz. Daj sobie szansę

Gość zaklopotana gerl
to fakt mma kompleksy ale czasem czuje sie atrakcyjna ale jak w sobie podniesc pewnosc siebie???

Gość zaklopotana gerl
możę nie powinnam nosic majtek?

a w jakich momentach czujesz się atrakcyjna? kiedy własnie kogoś nasladujesz czy jak czujesz że jestes sobą?

Gość zaklopotana gerl
spadja podszywacz jestes idiota i masz nasrane w bani skoro rajcuje cie podszywanie pod innych lecz sie!!!

Gość zaklopotana gerl
hmm roznie to bywa raz kiedy nasladuej inne a raz kiedy np kupie nowy ciuch zy zmienei fryzure czy np mmamaladny makijaz

Gość zaklopotana gerl
nie rozumiem facetów, każdemu przeszkadzają upławy i grzybica pochwy. ja naprawdę dbam o siebie :-o

Gość zaklopotana gerl
ty podszywacz zalosny jestes!!!!

Gość zaklopotana gerl
a może to te wałeczki w talii? :-o nie mogę przez to nosic biodrówek :-o

szukasz swojego stylu tak to widzę po jednej z koleżanek - jeszcze w szczenięcych czasach - przejęłam charakter pisma :) i tyle, nie ma co demonizować :) jeśli podziwiasz w kimś styl ubioru, makijaż, dlaczego nie mogłabyś tego zastosowac u siebie? w końcu po co są magazyny mody? polega to na tym samym, co Ty robisz -> naśladujesz :) i nic w tym złego :) ps. masz przyjaciółkę?

Gość zaklopotana gerl
podszywacz ciepris zna zaburzenia???? zaraz cie znajde po ip i bedzie smiesznie ale dla mnie!!!!

Gość zaklopotana gerl
mam przyjaciolke ale nigdy jej nie nasladowalalm....

Gość zaklopotana gerl
85.214.35.106, Germany (Berlin), Strato Rechenzentrum, Berlin co to za IP? bo ja głupia jestem :-o skoro piszesz z niemiec to czemu po polsku? :-o

no więc, czy Twoja przyjaciółka wie jakie masz wątpliwości co do swojej osoby? czy uważa, ze faktycznie \"coś z Tobą nie tak\"?

Spoko, kiedyś siebie odkryjesz. Bo chyba nie wiesz kim jesteś, ani, kim chcesz być???

Gość zaklopotana gerl
nigdy jej o tym nie mowilam to jest moja tajemnica a raczej byla bo teraz wy wiecie....

Gość zaklopotana gerl
generalnie, moja przyjaciółka miała romans z moim ojcem. strasznie to przeżyłam i zadra w sercu pozostała :-o

Gość zaklopotana gerl
dzicinko podszywaczu zostalas namierzona przestan sie zabwaic w jakies glupie rzeczy

Gość zaklopotana gerl
nie umiem zastrzec sobie nicka :-o na czym to polega? musze wysłac zdjęcie i CV do zarządu o2.pl?

wejdz w preferencje ikonka znajduje sie na gorze obok spis tematów, nowy temat itp. tam wybierz obcje A dalej czytaj komunikaty ...poradzisz sobie...ja tez mialam problemy z podszywaczami wiec teraz jestem czarna hehe

Gość zaklopotana gerl
co za gnoje wiem jak sie robi czarnego nika!!!! mam nawet swojego ale chcialam byc anonimowa!!! co za durnie powinni sie lefczyc!!!