Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osobistość

o bieliznem zapytam

Polecane posty

sa takie fajne komplety: figi, lub stringi + koszulka, np ten: http://www.intymna.pl/katalog/complets.php?c tk=show_prod&page_id=catalog&cat_id=132&mid=41&id=8377&page= 0&sizeslt=0&sess_id=98b1d5e50289a7c1ac6ac80d67727aa7 i mam pytanie - jak to nosic? czy pod koszulke stanik i na to reszta ubrania, czy sama koszulke - bez stanika, a na to reszte ubrania, czy tylko do spania? na lato to czy na zime cyz na seks, czy na codzien? :)

Gość rudka 15
latem możesz założyć tylko dzinsy,i koszulkedotyczy to kompletów bawełnianych,też są bardzo fajne ,zimą wiosną jesieńią możesz nośić nato swetry,bluzki,możesz nosić bez stanika lub bez,możesz w tym spać.Te komplety są naprawde ekstra.

Gość rudka 15
tzn.ze stanikiem lub bez

Nie wiem o co Ci chodzi? A jakbym Ci napisała jak Miarka, że tylko do spania, to posłuchałabyś? Przecież to Twoja sprawa, jak będziesz to nosić!

Gość twoja sztuka pisania
co to znaczy: "o bieliznem" wytłumaczcie mi..... Coraz wiecej mowiących nie po polsku na tym Forum....

Gość osobowość
będę nosiła tak jak chcę :) wiem o tym, ale jestem ciekawa do czego to służy :P nie załozysz przecież stanika na kurtkę, tak?