Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanilia*

która z was depiluje rece..?

Polecane posty

Gość WYmazz
Ja tego nie robię, bo nie mam tak strasznie owlosionych, trochę widać, ale ręce są gładkie. Moja znajoma depiluje, a wlasciwie goli... Fatalnie to wyglada.

Gość Dziewczęca
moja koleżanka też goli, od wilu lat, teraz bardzo żałuje że zaczęła. Nie warto.

Gość upupp
ja nie gole choc mam bardzo owlosione rece:( na szczescie jasne bo ciemne jakby bylo to calkim bym sie zalamala.nie gole(kiedys troszke golilam) bo fatalnie to wyglada gdy odrastaja, drapia, juz wole moje klaczki

Gość allexxandra
a ja gole :-),i wcale nie wygladaja oropnie jak odrastaja...depiluje rece raz na miesiac woskiem

Gość ożeszwmorde
a plecy też sobie depilujecie????

Gość nie polecam
ja jako 18 latka zaczelam depilowac sobie rece depilatorem czego zaluje. wczesniej wloski mialm takie marniutkie prawie niewidoczne teraz mam chaszce na rekach, owszem po depilacji reka fajnie wygladala ale efekt nie jest wart swoje pozniejszej ceny

Gość swagh
ja depiluję. jak mam czas to woskiem, jak nie to maszynką. ale to nie z mojego wyboru. mam kłopoty z hormonami i jestem masakrycznie owłosiona, więc to nie jest taki o wymysł, tylko względy estetyczne.

Gość brrrunetka
ja też depiluję, bo mam z natury ciemne włoski, wcale nie uważam, by wyglądało to strasznie :) Wręcz przeciwnie, fajnie, gładko. Kwestia gustu. Poza tym odrastają znaaaacznie słabsze.

Gość hopsiup
depiluje bo wole to robic nawet codziennie niz patrzec na te wlosy: ciemne i geste.

ja depiluje rece od jakiegos czasu. nigdy nie milam zbyt owlosionych ale postanowilam to i tak zrobic. gladkie rece wygladaja naprawde super i jak odrastaja to wcale nie mam zadnych\"chaszczy\";) robie to1-2 razy w miesiacu

Gość mozesz
ja nie depiluje i chociaz moje wloski sa widoczne nigdy nie mialam takiego pomyslu.Na szczescie nie sa czarne wiec nie robie z tego problemu,fakt na zime troche ciemnieja ale to nic.Mam 2 kolezanki ktore sobie depilowaly rece-jedna zrobila to tylko raz i szybko zmadrzala,druga robi to od wielu lat i bardzo zaluje ze kiedykolwiek wpadla na taki pomysl

Dlaczego Waszym zdaniem to brzydko wygląda, kiedy włoski odrosną? Brzydko wyglądają odrastające włoski na nogach, bo są kłujące i nieestetycznie to wygląda. Włosy na rękach odrastają mi po 3 dniach, są małe, drobne i prawie w ogóle ich nie widać. Nie mam problemów z podrażnieniami, włoski od początku są miękkie, a nie kłujące. Poza tym golę ręce od jakiś 5 lat i to spowodowało, że włosy odrastają słabsze, mniej widoczne i golę je zdecydowanie rzadziej.:))