Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anddreaa

10 lat temu świat zamarł

Polecane posty

Gość Anddreaa

Dziś 10 rocznica śmierci Księżnej Diany, jak ją wspominacie?????????????

Gość Kasikkkkkkk
Przeciez jej nigdy nie znałam osobiście ,jak więc moge ją wspominac,dziewczynko z ograniczonym umysłem?

Gość Anddreaa
taką jaką jaką znałaś ją z mediów tępoto

Ja bardzo ciepło i z ogromną sympatią. Mam dużo materiałów poświęconych Jej osobie. Może Anglicy wybaczyli Camilii,ale ja nie.Nie lubię jej i mam żal do niej.Raczej cholerne nerwy na tę wiedźmę ♥♪♫

Gość wspominam ja bardzo dobrze
kiedys kupila mi na urodziny tort bezowy

Gość Anddreaa
AMELIA daruj sobie ten beznadziejny link :O Tak, to niesprawiedliwe że Karol i Camilla tyle lat potajemnie sie spotykali, Karol zdradzał Diane, teraz oni są razem szczęśliwi a ona nie żyje :( dobrych ludzi Bóg szybko zabiera do siebie :(

Gość Kasikkkkkkk
Nie masz sie naprawde dziewczyno czym zajmowac?Co mozna sie z mediów dowiedziec NIC.Wielkie G.

Pamiętam ten dzień...szok! Trąbili o tym we wszystkich mediach. Najgorsze były późniejsze spekulacje, plotki... w tym ta o jej ciąży. Grzebanie w przeszłości Lady Di, wynajdywanie kolejnych kochanków... eh, szkoda słow:( Była taka piękna, dobra, delikatna i ...taka nieszczęśliwa:(

Gość Anddreaa
Tyle by jeszcze dobrego zrobiła, była taka młoda, dobra i tak okrutnie zginęła :(

Tak,to przykre,ale była nieszczęśliwa.:( Dzięki Niej świat usłyszał ile min przeciwpiechotnych jest,ile przez nie jest cierpień,kalek........... ♥♪♫

Gość Anddreaa
Pierwsza podała rękę choremu na AIDS choć wtedy jeszcze uważano że tak można się zarazic, czytałam o niej wiele książek, wspaniała była

Gość Kasikkkkkkk
Andrea szuka sobie koncika wzajemnej adoracji zeby razem poględzic o niczym.To sie nazywa leczenie własnych kompleksó i zabijanie nudy.

Gość Anddreaa
Nie rozumiem Cię nie chcesz to nie pisz, to że kogoś podziwiam oznacza że mam kompleksy??? Lecz się kobieto

Gość Anddreaa
A i weź się za ortografię jak chcesz coś napisać :O

Gość Kasikkkkkkk
Tak masz ,widocznie o tym nie wiesz.Zajmowanie sie czyims zyciem i czyimis sprawami, plotami o kims kto 10 lat nie zyje i podjudzanie sie wypowiedziami innych zeby potwierdzic swój pogląd wynika z zanizonej samooceny.

Gość Anddreaa
Moje życie jest wypełnione od rana do wieczora, kompleksów nie posiadam żadnych wręcz przeciwnie, to nie poglądy tylko ochota powspominac kogoś wielkiego, ależ Ty jestes mało inteligentna

Kasikkkkkkk mam dla ciebie propozycję,idź z tego topiku,ok? Ludzi zmarłych się wspomina,wspomina się ich czyny........ Tym bardziej tak wspaniałych ludzi,jaką była księżna Diana. ♥♪♫

Gość Anddreaa
Dziś znowu cały świat wspominał Dianę, widzisz droga KASIU pół świata ma pewnie niską samoocenę Szkoda że Dianie nie było dane patrzeć jak jej synowie dorastają, po tej tragedii chłopców było mi żal najbardziej :(

Gość ONA BYLA BULIMICZKA

Gość Anddreaa
no była i co z tego?????????

No właśnie co z tego że była??? przynajmniej miała odwagę sie przyznać, to choroba jak każda inna trudna do leczenia

Gość Kasikkkkkkk
Bardziej sie Nia martwisz niz teraz ona sama o siebie.Załosne. Dobrze wiedzieli co robili, byłam w tamtym miejscu gdzie miała wypadek.Byli pod wpływem alkocholu, wiedzieli na co sie porywają,przeciez nie byli głupi.A takie czcze pisanie jej nie ozywi ani otuchy jej tez nie doda. Jak bys chciałą nap[rawde sie o niej dowiedziec weszłabys na strone jej poswięcona i tam jest setki zdjęci i postów na ten temat.Pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszym rzepoleniu.

ONA BYLA BULIMICZKA była,niestety.:( Ale żeby to wszystko zrozumieć,trzeba znać dobrze Jej życie. Człowiek tak długo żyje jak długo ludzie o nim pamiętają.(nie wiem,czy jest tak dosłownie,ale sens ten sam) Tak,szkoda,że książęta wychowywali się bez Matki,że Ona nie widziała,jak dorastają.........:( ♥♪♫

Gość Kasikkkkkkk
Tak jak myslałam ,brak konkretnych konstruktywnych argumentów ech....Rzepolcie dalej.

Gość Anddreaa
KASIKKK ale Ty masz płytki sposób myślenia, nie pisz już tutaj bo w ogóle nie rozumiesz o co nam chodzi. BYE