Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamała

Kobiety,ktore maja feceta z odzysku...

Polecane posty

Gość takamała

rozwodnika znaczy sie...piszcie!!!

Gość habibi...........
Ja mam faceta z odzysku w dodatku kuwejtczyka, mieszkającego od 20 lat w Warszawie. Rozwiódł się z poprzednią żoną dla mnie. Ja dla niego zostawiłam męża. Jest naprawdę super.Jestem szczęśliwa. Jak widać to możliwe.

Gość hoihi
to już tyle razy było... ja mam takiego, jest cudownie :))))

Gość takamała
Jak dajece sobie rade,ze nie bedzie białej sukni...i wymarzonego balu :(

Gość hoihi
będzie biała suknia i bal :)))) a cywilny zawsze wolałam od kościelnego a suknię już mam upatrzoną zresztą... powiedzmy że by tego miało nie być, nie zamieniłabym mojego skarba na innego za to z możliwością ślubu w kościele ;D

Gość takamała
no własnie...nie mozna miec wszystkiego.Tez mam cudownego faceta(rozwodzi sie w pazdzierniku)ale ubolewam jednak na koscielnym :(((taka natura...beznadziejna

Gość okikoka
Ja mam kawalera, za to ja jestem z odzysku i mi trochę szkoda, że nie będzie już szans drugi raz na białą suknię, teraz z nim. On nic nie mówi, a mi i jego szkoda. Ja chociaż już to kiedyś przeżyłam, on, jak będzie ze mną, to nigdy. :O

nie wiem wogole jak zaczac...moze tak...od roku czasu jestem w trakcie rozwodu, jakis czas temu zaczelam spotykac sie z pewna osoba.sytuacja jest o tyle nie zreczna dla mnie bynajmniej ze...facet z ktorym sie spotykam to były chlopak siostry mojego bylego meza, mało tego mieszka doslwnie dwie klatki dalej od mojej tesciowej i meza bo maz mieszka teraz ze swoja mama i siostra oczywiscie faktem jest to ze narazie sie ze tak powiem ukrywamy bo no jeszcze nie dostalam rozwodu, ale zaznaczam ze pozew o rozwod zlozylam ja ale z zupelnie innych powodow.powiem szczerze ze nawet nie przypuszczalam ze kiedy kolwiek zwiarze sie z ta osoba nawet przez mysl mi to nie przeszlo.nie wiedziaslam nawet ze oni sie rozstali kiedys przypadkiem sie dowiedzialam ale to wyciagnol reke i staral sie o moje wzgledy.no narazie jest fajnie on jest tolerancyjny i wogole rozumie to ze jestem w trakcie rozwodu i musimy byc ostrozni tylko chodzi o mnie boje sie reakcji kiedy wszyscy czyli moj byly maz jego siostra i tescie dowiedza sie ze my jestesmy razem.w sumie kazdy mowi mi ze praktycznie to obca osoba bo przeciez oni nie mieli slubu a ja taksamo jak i on mamy prawo lozyc sobie zycie.prosze napiszcie co o tym myslicie CZY TO JEST FACET Z ODZYSKU?

Gość jesienny_chłopak
Myszkakace123 - trzymam za Ciebie kciuki i polecam kompletnie nie myślec o innych. To niech teściowa i cała rodziną męża się wstydzą za to że wypuścili w świat takiego nieudacznika który nie był w stanie uczunic kobiety i siebie szcześliwymi (co więcej , tej kobiecie było z nim na tyle źle że chce odejść). Niech oni się czerwienią a Ty chodź z dumnie uniesioną głową i trzymaj swojego nowego mężczyznę na ich oczach za rękę.

jesienny - chlopak o dziekuje za ta wypowiedz! wiesz facet z ktorym jestem ciagle doslownie powtarza mi to samo co ty powiedziales. czasem naprawde jest wiedziec ze wiecej osob mysli podobnie i ze ja nie robie nic złego poprostu chce byc szczesliwa i teraz jestem.

Gość habibi...........
Co prawda mój facet zgodnie z tradycją swojego kraju pierze mnie regularnie, ale i tak go kocham , bo ma forsę

habbi... facet z ktorym jestes ''pierze cie i trzymasz sie go bo ma pieniadze? wiesz nie chwale sie bo moj ''jeszcze''maz tez ma kase ale tylko 3 razy podniusl na mnie reke dlatego odeszlam.pieniadze szczescia nie daja.teraz mam nauczke i powiedzialam sobie ze wole miec faceta ze tak powie m z jednymi spodniami na tylku ale wiem ze bedzie mnie kochal i nigdy nie uderzy.co prawda trafilam duzo lepiej ale no ciebie nie rozumie.nie masz szcunku do swojego ciala i swojej osoby.zastanow sie czy warto, moze stac cie na duzo lepszego

Gość jesienny_chłopak
Myszkakace123 - to jesli Cie kiedykolwiek najda takie watpliwosci o jakich pisalas w 1szym poscie to przypomnij sobie to co jest w Tobie głęboko zapisane i chrzań całą reszte "chce być szczęśliwa" , tego prawa nikomu nie wolno nam odbierac pod ŻADNYM pozorem , żaden powód nie jest wytłumaczeniem. PS: Habibi a czy ty przypadkiem nie nalezysz do kobiet ktore mowiac delikatnie lubią byc czasem zdominowane przez mezczyzne az do poziomu agresji fizycznej ? To jest całkowicie normalne , psychologia sie tym zajmuje i z tego co wiem to jest dość częste.

1) temat jest bardzo stary i odświeżony na siłę 2) pod tamtą habibi ktoś się teraz podszył :S