Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrera

Czy trzeba podac powazny powod, zeby miec jeszcze rok na napisanie pracy mgr?

Polecane posty

Gość karrera

Powinnam oddac ja do konca wrzesnia, ale mi sie to nie uda. Wiem, ze kolezanka zaplacila symboliczne 155 zl i ma kolejny rok, tak zwany ochronny, na napisanie jej. Czy ktos z Was tak zrobil?:) To studia zaoczne na UAMie.

Gość wow nie wiedzialam o takich
hopsztosach:D

Gość z perspektywy 22-latki
No to masz okazję, by wykazać się swoją kreatywnością :D

Gość karrera
Czyli wychodzi na to, ze nic nie wiecie:) Na ten temat przynajmniej...no coz, pozostaje pytac sie nieprzystepnych pan z dziekanatu..

w regulaminie uczelni powinien być zapis kiedy i ewentualnie za jaką opłatę można przenieść obronę na kolejny termin. każda uczelnia ma swoje ustalenia. u mnie, na umcs przeniesienie pracy na obronę po wrześniu, czyi zakończeniu sesji to koszt 800 zł. co umożliwia Ci obronę przez kolejne następne kilka lat.

z ciekawości sprawdziłam regulamin Twojej uczelni. nie ma tam niestety zapisu dotyczącego warunków przełożenia obrony pracy mgr. jest jedynie zapis, że teoretycznie powinnaś ją oddać do końca sierpnia, i że przełożenie terminu jest możliwe. najłatwiej będzie chyba się przejść do dziekanatu:) życzę powodzenia na obronie, mnie też to czeka z opóźnieniem:D

Gość karrera
Nie dziękuje;) Wiem,z edziekan przedluzyl czas oddania do konca wrzesnia. Ale nie wiem, jak to wyglada, gdy chce jeszcze dluzej. Co za porażka;)