Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AppleJuice

Hurtownia Bajka Wrocław czy jest czynna w soboty?

Polecane posty

Gość AppleJuice

Jak w temacie :)

Gość AppleJuice
Dziękuję Ci bardzo! Właśnie się wybieram, słyszałam że warto!

Ta hurtownia jest świetna! Buszowałam dziś ze 2 godziny :) Ceny niższe niż na Allegro, tak wózki, jak i ciuszki (śpiochy za 5 zł) :) A czynna jest w soboty do 14:00. Ale straszny tłok :)

Gość ale nie trzeba kupowac hurtem
sprzedaja na sztuki?:) bo jak hurtowania to hurtownia;) Tez sie wybieram. Napiszcie cos wiecej:D

Ta hurtownia ma 2 działy. Jeden to sama sprzedaż hurtowa, a osobny pawilon to detal. Normalny, 1-piętrowy sklep z koszykami :) Jest wszystko, począwszy od wózków, na majtkach poporodowych kończąc. I rozrzut cen także spory, można kupić te najtańsze, ale też np. drewex kolorino. Mały wybór mebelków, łóżeczek też tylko kilka, takich raczej droższych, śpiworki na zimę mają dopiero przyjść, ale poza tym full wypas! Ja byłam zachwycona :)

nie rozumiem waszego zachwytu nad Bajką... o ile warto sie tam wybrac w poszukiwaniu np wózka - jest mnóstwo, tak w zakresie ubranek,poscieli jest bieda, niby duzo ale wszystkie brzydkie i kiepskiej jakosci. Polskiej produkcji. Cenowo masakra, pajace ok 25 zł za sztukę, spiochy po 15 zł, z kolorino były tylko półspiochy i to w jednym kolorze i kosmicznej cenie. Zdecydowanie zostaje przy allegro, gdzie kupuje przepiekne pajace np mothercare za 40 zł 3 sztuki czy body carter's srednio ok 7 zł za sztukę. w bajce jest duuuuzo drozej i po prostu brzydkie to jak noc.

Gość hussi31
A ja w Bajce bardzo mocno ze tak powiem sie zaopatrzylam, trafilam na promocje lozeczka - firmy drewex, do tego materac w atrakcyjnej cenie, a na pietrze to myslalam ze oszaleje taki duzy wybor!! obecnie hurtownia czynna od pn-pt 9-17 a w sobote od 9-15. polecam!!!

Gość ODRADZAM - Hurtownia BAJKA
A ja odradzam robienie zakupów w sklepie BAJKA na Długosza we Wrocławiu. Miesiąc temu zepsuł mi się laktator elektryczny. Od tego czasu nie mogę wyegzekwować ani naprawy, ani wymiany na nowy, ani zwrotu pieniędzy. Mało tego, stary laktator (zepsuty) też nie został mi zwrócony. Sprzedawca twierdzi że serwis się miał ze mną kontaktować i to już nie jest "ich sprawa" a z serwisu też nikt się nie odzywa... Do tego ostatnim razem kiedy tam byłam zostałam obrażona przez sprzedawczynię, która stwierdziła, że się awanturuję... Najgorsze jest to, że cierpi na tym moja dwumiesięczna córeczka... Ale sklepu to nie obchodzi - najważniejsze że już im dałam zarobić.

Gość Jennifer12
Odradzam kategorycznie !!!! HURTOWNIA BAJKA TCZEW to banda kretaczy,oszustow i cwaniaczkow ktorzy tylko patrza jak tu oszuklac i przekrecic klienta w maxymalny sposob zawyzajac ceny , przysylajac podmienione i innne niz zamowione towary o duzo nizszej wartosci i gorszej jakosci a zainkasowane extra pieniadze trafiaja do ich kieszeni w ten sposob okradajac kolejnego klienta. Strona nie podaje cen co jest niespotykane i od poczatku wzbudza nieufnosc i podejrzenie klienta. To nieprawdziwa firma tylko jakis pic i fotomontarz!!!! Z personelem nie da sie porozumiec i dogadac i co niektore osoby sa niesamowicie tepe i nie przyjmuja niczego do wiadomosci co sie do nich mowi jak rowniez okazuja totalna ignorancje i cynizm w pelnym wydaniu. Amatorszczyzna i totalny brak kwalifikacjii sprawiaja ze nie nadaja sie do sklepu tylko do uprawy burakow lub na jarmark.ODRADZAM KATEGORYCZNIE !!! i Ostrzegam wszystkich klientow ktorzy nie sa w stanie zwrocic ani tez zamienic zakupionego on line i nie tylko online towaru. Poza tym trudno to nazwac hurtownia jezeli wiekszosci towaru nie ma na stanie. KOMPROMITACJA W PELNI !!!

W soboty czynne do 16stej, nalpeij na ich stronie sprawdzić. Ja robiłam tam wyprawkę na górze- panie dobrze doradzały więc po różne drobiazgi ciągle tam wracam :)

Gość gość
też nie lubię bajki, drogo tam i nie można tam się wybrać z wózkiem, bo schody na Ip wyglądają jak wyrzutnia rakietowa, ogólne lipa

Gość gość
W tym sklepie postanowiliśmy zrobić wyprawkę dla dziecka wydaliśmy okoł 6 tys zł. Wózek jaki kupiliśmy nie jakiś tani badziew ale średniej klasy za 2 tys zł i kilka innych towarów nie przetrwało nawet roku, więc postanowiliśmy zareklamować te towary. I teraz zaczynają sie schody po pierwsze pracownicy nie znają podstaw dotyczących reklamacji w handlu, nie bede sie rozwodził co do sposobu spławienia klienta z reklamacją bez jej rozpatrzenia przez klauzule niezgodności w samym formularzu reklamacji. Niestety dla sklepu jako świadomy klient nie dałem sie spławić. I wymienili wszystkie towary na nowy a wózek naprawili, mimo to przez 14 dni byłem bez wózka z małym dzieckiem. Sprzedawca oczywiście nie zaproponował wózka zastępczego ale nie ma takiego wymogu wiec trudno. Niestety po kolejnym tygodniu wózek znowu sie popsuł i w tym wypadku zażądałem zwrotu pieniędzy jako druga reklamacja i fakt że kolejne 14 dni będę bez wózka, jak każdy rodzic wie jakie to trudne przy maluchu gdy pogoda dopisuje. Oczywiście sklep nie poinformował mnie w terminie 14 dni o sposobie rozpatrzenia reklamacji wiec uznałem że moje roszczenia są zasadne, 16 dnia od złożenia reklamacji otrzymałem pismo o fakcie naprawy towaru. W ciągu dwóch dni kupiłem już nowy wózek z którym nie mam problemów. Po otrzymaniu pisma osobiście podjechałem do Bajki by wyjaśnić sprawę, niestety spotkałem sie z kierowniczką lub właścicielką która była bardzo nieprzyjemna i nie również jak i pracownicy nie zna podstawowych zasad reklamacji a do tego nie pozwala sobie ich wyjaśnić. Oczywiście wózka nie odebrałem poprosiłem by wypisała zę sie nie zgadza z moimi uwagami dotyczącymi nie przestrzegania ustawowego terminu, strasznie sie oburzyła i nie chciała nic napisać tylko rzuciła hasłem że mogę z tym iść gdzie chcę.... federacji konsumenta. W pełni profesjonalne podejście do reklamacji i klienta powinno zakończyć sie skierowaniem klienta do właściwego dla miejsca zamieszkania rzecznika praw konsumenta. Ale niestety ten sklep łatwo inkasuje kasę a o wyegzekwowanie od niej kultury w stosunku do klienta już nie mówiąc o prawach konsumenta nie mówiąc. Zdecydowanie odradzam we Wrocławiu jest wiele więcej hurtowni z akcesoriami dla dzieci gdzie przynajmniej z szacunkiem traktują klienta.