Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęca

jaki kolor wózka

Polecane posty

Gość nie mam pojęca

pomóżcie!jaki kolor wózka dla chłopca a jaki dla dziewczynki?????:)

Gość powroz sobie

kazdy kolor ktory ci sie podoba. wazne, zeby nie byl zbyt ciemny, przynajmniej w srodku. ostatnio widzialam dziecko w czarnym wozku, w dodatku gondola tego wozka bya tak kanciasta, ze od razu skojarzylo mi sie z trumna :O sorki, ale ten czarny wozek wygladal po prostu makabrycznie :O

jeżeli trzymać by się starych tradycji, to dla dziewuszki różowy dla chłopczyka - niebieski, ale ja np. mam zamiar kupić sobie zielony z pomarańczowymi dodatkami, bo taki mi się podoba:)

Ja mam granatowy z jasnymi bezowymi wstawkami i środkiem w paski niebieskie i bezowe(maz sam wybrał kolory gdy byłam w szpitalu ) - dla dziewczynki byc może niezbyt pasujace kolory ale wózek jest fajny i praktyczny -tzn. nie widac od razu zabrudzeń jak na jasnych

dla mnie bezsensem jest kupowanie wozka np rozowego lub niebieskiego specjalnie pod plec :) Jest tyle slicznych kolorow :) Musisz wybrac sama,ale pamietaj ze najlepsze sa takie na ktorych najmniej bedzie znac brud :) Ja gleboki mialam czerwono(wlasciwie to byl kolor imitujacy czerwony) niebieski -okropny- dostalismy go od siostry meza i nie bylo upros na kupno nowego(bo przeciez siostrzyczka sie obrazi ... ;/) i chociaz potem dalo sie go przerobic na spacerowke twardo postawilam na swoim i kupilismy nowa :) Teraz mam czerwono-czarny :)

Gość Ratujcie
A ja mam czarny(już wersje spacerową) i wcale nie wyglada jak trumna.jest naprawde ładny.

Gość bziczek
ja mam czekoladowy. Gondolka z kremowym środkiem, reszta całą czekoladowa. Czekamy na dziewczynke. Dla chłopca też bedzie ok nastepnym razem.

Gość nie mam pojęca
dzieki za wasze rady:) wiec kupie taki który mi sie spodoba:):)

Gość plamiasta
ja bede miała jasno beżowy w błękitno miodowe kwiatki dla dziewczynki:)

Gość martulka 82 D
ja mam czrny :))))) ale srodek ma zielono bezowy - ladny , mnie i mojejmu mezowi sie podoba, i nie wyglada jak trumna;)))))

Gość gość
Dla córki miałam piekny czarno różowy ABC Design Cobra a teraz urodził nam sie synek i mamy Anex Cross cały czarny. Piekny modny i praktyczny.

Gość gość
kupiłam szary zanim poznałam płec. w zyciu nie kupiłabym rózowego niecierpię tego koloru

Gość gość
A ja kupiłam Anex Sporta w kolorze czarno białym taki ala Comic. Idealny kolor dla chłopca i dla dziewczynki. Moj mały 1.5 roku i spodziewam sie kolejnego dzidziusia tym razem ma być dziewczynka. Wózek napewno nam posłóży na kolejne dziecko .

Gość gość
Dla synka miałam granatowy w kropki ale to było 10 lat temu

Gość gość
jak dziewczynka to rórzowy

Gość gość
Mam wózek Anex Sport w kolorze czarno białym. Idealny dla dziewczynki i chłopca. Najlepiej wybrać kolor neutralny. Tak jak ja to zrobiłam.

Gość gość
Tyko nie rurzowy!!!!

Gość walerka99

A co powiesz na taki oliwkowo brązowy?
https://sklepkubus.pl/wozki-2w1/679-2893-anex-cross-2w1.html#/680-kolor-cr_08_safari

Mnie od razu się spodobał. I moim zdaniem jest idealny i dla chłopca i dziewczynki.

Gość gosc

taki jak ci sie podoba , oczywiscie :) mam troche alergie na rozowe wozeczki dla dziewczynek i niebieskie dla chlopakow,ale tez wkurzaja mnie INO rozowe ciuszki dziewczynek,pokoiki na rozowo i td :D ale kto co lubi. Mam dwoch synow, starszy mial wozek czerwono-grafitowy, mlodszy brazowo-zielony

Dziewczyny co sądzicie o takim wózku ??

https://allegro.pl/oferta/babyactive-lekki-wozek-mommy-3w1-fotelik-jungle-7721663798?utm_source=google&utm_medium=cpc&ds_rl=1256623&ev_campaign=_DCK_pla_dziecko_wózki&ev_adgr=wielofunkcyjne&gclid=EAIaIQobChMIgv-X9--I4AIVwueaCh3lggpMEAQYASABEgIg4PD_BwE&gclsrc=aw.ds

Gość waniliowa33

Ja też szukałam takiego dzięki któremu będzie mi wygodnie, będzie porzadnie wykonany, bezpieczny dla dziecka. My kupilismy akurat taki https://sklepkubus.pl/wozki-spacerowe/778-3251-easywalker-buggy-xs.html#/774-kolor-desert_pink

I to też wybralismy go po długim czasie poszukiwań. Ale szczerze to mogłabym z pełną odpowiedzialnością polecić go każdej przyszłej mamie.