Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszydlo pryszczydlo

na kaffe mozna sie nabawic kompleksow

Polecane posty

Gość straszydlo pryszczydlo

tutaj siedza albo baaaarodzo szczuple dziewczyny albo takie z aspiracjami na baaaardzo szczuple. ja waze 54 kg przy 160cm i zawsze wydawalo mi sie ze to jest w porzadku. ale po przeczytaniu kilkunastu topikow dochodze do wniosku ze ze powinnam sie odchudzic przynajmniej do 47kg.

Gość fhgj
następna z kompleksami ;) Czujesz sie dobrze w swoim ciele?. Przestań myśleć bzdetowato. Masz bardzo dobre proporcje.

nie przejmuj sie... większość z tych dziewczyn chyba upadło na glowe... ja wole unikac takie topiki, bo jak czytam tekst typu \"mam 54 kg i 170cm wzrostu i czuje sie taka gruba:(\" albo \"jestem za gruba! od dziś zaczynam 2 tygodniową głodówkę\"... to mnie krew zalewa... naprawde nie wiem skąd sie biora takie głupiotkie dziewczyny...

o tym mowie. czlowiek przestaje sie czuc dobrze we wlasnym ciele. byl taki krotki okres kiedy wazylam 49kg. bylam chora i nie moglam jesc. jak spojrzalam w lustro to widzialam tylko patyczkowate raczki i chudziutenkie nozki. ubrania na mnie wisialy. a teraz wychodzi na to ze wlasnie tak powinnam wygladac.