Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka457

Pytanko o wynik testu!!!!

Polecane posty

Gość agnieszka457

Jeden pozytywny jasna rozowa kreseczka, drugi ledwo naprawde ledwo widoczna kreseczka i jeden negatywny(w takiej kolejnosci). I co ja mam o tym myslec. Bardzo bym chciala dzidzie. Moze jakies propozycje moze ktoras miala podobnie. Pozdrawiam

Gość agnieszka457
Bole podbrzusza, duzo sluzu...i ostatnio mnie mdlilo dwa razy wymiotowalam...tylko ten negatywny test niedaje mi spokoju.Moze ten pozytywny splatal mi figla.

Gość agnieszka457
Tej samej firmy robione w ciagu 3 dni.

powtórz jeszcze raz, powinien być już wiarygodny.

Gość agnieszka457
Moze sprobuje innej firmy wtedy bede miala 100% pewnosc.

Agusiu na moje oko, to test faktycznie spłatał Ci figla, ale ten negatywny:) Mnie też taką niespodziankę zrobił, tyle, że w odwrotnej kolejności. Pierwszy neg, drugi pozytywny,. tyle, że z wyraźną drugą kreseczką. Najlepiej idź do lekarza, albo zrób badanie na beta w krwi:) Będzie wszystko jasne:)

Gość plamiasta
ja miałam podobnie tylko w odwrotnej kolejności, 1 dnia negatywny, 2 dnia ledwo ledwo widoczna 2 kreska, ale tak słabo ze zastanawiałam sie czy mam przewidzenia:) a 3 dnia pozytywny. Zycze powodzenia:)

Gość plamiasta
haha, Gonia, nie dość ze na tym samym topicu to jeszcze w tej samej prawie chwili:)

Gość agnieszka457
Mieszkam UK wiec nie wiem czy uda mi sie tak szybko zrobic test na bete ale sprobuje zazwyczaj daja termin na tydzien badz dwa do przodu wiec pewnie szybciej sie wyjasni samo. dzieki

idź i kup nowy test. Najlepiej elektroniczny, albo First Resond. Z moich obserwacji (też jestem w UK) to First Respond wykazuje najwczesniiej ciążę. Ja robilam po kilka testow dziennie i wtedy co np. Clear View pokazywal wynik negatywsny, First Respond pokazal juz pozytyw. Bardzo bardzo bardzo leciutka druga kreska oznacza ciążę :D:D:D Leć do sklepu po test!