Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimowa Panna Młoda

Ślub ZIMĄ. Jakie OKRYCIE na suknię? Doradźcie proszę

Polecane posty

Gość Zimowa Panna Młoda

Biorę ślub w styczniu. Suknię będę miała najprawdopodobniej w stylu empire (stan pod biustem, luźno spływająca, długie, rozszerzane tiulowe rękawy). Ponieważ to zima, trzeba niestety czymś przykryć suknię w kościele, bo inaczej zejdę z zimna. O ile na suknię mam pomysł, to na okrycie już nie. Nie podobają mi się typowe, krótkie bolerka. Ogromnie podobaję mi się szale zarzucane na ramiona (ale z jakiego materiału miałby być, żeby był i ciepły i piękny?). Poza tym szal jest wspaniałą ozdobą sukni bez rękawów, a przy mojej będą rękawy i chciałabym, żeby były okazałe i były główną ozdobą sukni. Więc, czy to będzie pasowało? A może coś w stylu białego płaszcza? Proszę, zapodajcie jakiś pomysł? :) Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia. Jestem przed telefonem do krawcowej i muszę jej powiedzieć, co bym chciała.

Gość Zimowa Panna Młoda
Ktoś tu kiedyś wkleił link do aukcji z allegro z suknią ślubną razem z pasującym do niej białym płaszczem. Jeśli któraś wie, o jaki temat chodzi, to bardzo bym prosiła.

Gość Magrat
Może futerko jakieś białe? Ja też pod koniec grudnia mam ślub i muszę coś wyszukać.

Gość morie-stylee
WItam zapraszam na www.morie-stylee.pl okrycia ślubne, zimowe ...