Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kumeczkaRak

Co to znaczy byc emo? Co to za styl Emo?

Polecane posty

Go艣膰 anonim.
wi臋c pewnie ty jeste艣 emo, albo jeste艣 tak zafascynowana tym stylem 偶e tak go bronisz ? swoim j臋zykiem i wyzwiskami, reprezentujesz emo w taki spos贸b, wi臋c raczej nie jest to pozytywny przyk艂ad. zastan贸w si臋 czy ku**ami zyskasz sobie przyja藕n ludzi do emo, bo raczej w ten spos贸b b臋d膮 odbiera膰 was jak niedorobione dzieci z ulicy umiej膮ce tylko obra偶a膰 reszt臋 spo艂ecze艅stwa, bo jacy to oni nieszcz臋艣liwi s膮..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Demon666
Wiecie co? Ja nie jestem emo ale wiem o ich obyczajach. To nie jest dziecko tylko to mo偶e by艣 doros艂a osoba(呕a艂osny jest ten co nie toleruje innej muzyki) bo ja s艂ucam tokio hotel i sabatona nightwis'ha, charona i wielu innych. Emo to poprosu muzyka ubi贸r i styl,( ale nie taki 偶e sie tnie! bo to co tu nie kt贸rzy pisz膮 to jest 偶a艂osne):P ...to s膮 osoby bardzo uczuciowe i lubi膮ce poezj臋, np. jak jest jaki艣 film smutny, i偶 kto艣 umar艂 to mog膮 si臋 rozp艂akac' i tp. Znam emo takie prawdziwe i nie s膮 tacy jak ich opiujesz(do 17latki)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DEMON666
Nie wiem czy mo偶e by膰 emo pomieszany z gotem? piszcie:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
!!!!!!!!!!????????? emo pomieszane z gothem ?!!!!!!! co za idiotyzm !!!!!!! nic takiego wspanialego jak goth nie mo偶e 艂膮czy膰 si臋 z emo !!!!! goth to zupe艂nie co innego, inna muzyka, inne rozumowanie, inna dusza !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jA p
Je^^e si臋 qrva wam w srakach!!! a w szczeg贸lno艣ci tym co krytykuja EMO!!! ich styl 偶ycia oni tego chc膮 wi臋c ch^^ wam do tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emo to jedno wielkie dziadostw
Nie nawidze emo aaa i jeszcze co艣 emo to nie delikatny ubi贸r to takie osoby jakby zamkni臋te w sobie albo jakby mia艂y co艣 z g艂ow膮 nie tak!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jA p
fajne s膮 emo takie nawiedzone:)

Udost臋pnij ten post

Podobno Tola z Blog27 jest emo ;] To sobie w google wpisz. ;] No i co tam jeszcze... muzyki s艂uchaj膮 jakiej艣 tam szczeg贸lnej. Nosz膮 r臋kawiczki bez palc贸w, lubi膮 hello kitty po艂膮czone z ostrymi sympolami jakie艣 偶yletki, czaszki. Og贸艂em r贸偶 + czaszki. Fryzury najlepiej czarne w艂ost, grzywka na p贸艂 twarzy(nawet faceci tak zwani: emo boye . ;O ) Rurki koniecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cz艂owiek biedronka
Chcia艂abym, aby m贸j trawnik by艂 emo. Wtedy ci膮艂abym si臋 sama ^^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubiem keczup
czy to prawda ze emo lubi膮 muzyke, spiew i taniec? ja lubie i mam takie fajne spodnie rurki i tez chyba jestem emo, maluje sie ale nie za mocno bo m贸j ch艂opak Daisy lubi mnie naturaln膮. Ja w wolnych chwilach s艂ucham Tokio hotel oni sa mega emo a ja umiem zgrac na waltorni "durch den monsun"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cz艂owiek biedronka
- Emo uwielbiaj膮 utw贸r Nie daj si臋 Dody. Emo uwielbiaj膮 utw贸r Jest ju偶 jasno zespo艂u Feel. A teraz zagadka sytuacyjna. Ile emo potrzeba do wkr臋cenia 偶ar贸wki ??...........potrzeba trzech emo: jeden wkr臋ca 偶ar贸wk臋, drugi si臋 tnie, a trzeci pisze o tym wiersz. Aha i ciekawostka na koniec. Prekursorem emowc贸w by艂 Werter, bohater powie艣ci epistolarnej Goethego Cierpienia m艂odego Wertera. A najs艂ynniejszym polskim emo by艂 Gustaw, bohater IV cz臋艣ci Dziad贸w Mickiewicza, kt贸ry zachlasta艂 si臋, kiedy jego cizia wybra艂a innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 __NEO__
Emo potnie si臋 nawet t臋p膮 偶yletk膮 bo jak nie to do k膮ta i rynna. Hahahahaahahaha Emo to niedojda i je艣li kto艣 jej za ni膮 nie uwa偶a to do k膮ta i rynna! Emo to wynalazek p臋kni臋tej gumy bo jak nie to do k膮ta i rynna. We藕cie ca艂e to EMO zapakujcie w rakiete i wytrzelcie w kosmos z g艂owic膮 nuklearn膮. Niech si臋 rozerw膮 troch臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 __NEO__
EMO wyprasuje Ci spodnie w kancik - 偶eby si臋 pochlasta膰. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 __NEO__
EMO - (czytaj: Emocjonalny Mosiek Ocipia艂y) wszystkie dziewczyny EMO s膮: 1. nie艣mia艂e: nie 艣mi膮 st臋pi膰 偶ylety 2. p艂aczliwe: gdy kto艣 st臋pi ich 偶ylete 3. rozchwiane: gdy 偶yleta na szyi si臋 chwieje 4. nieobliczlane: je艣li nie mog膮 si臋 doliczy膰 jednej 偶ylety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Demon666
aaajj!!!!! Czy wiecie sk膮d wogule pochodzi skr贸艂t emo??? h臋 bo emo to z angielskiego (emotional) czyli cz艂owiek emocjonalny. Nie kt贸rzy tak tu myl膮 poj臋cie 偶e a偶 .... w oczy kole:P .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Demon666
No w艂a艣nie.! Bo jak chcesz si臋 wypowiada膰 na forum to przynajmniej nie klnij! Ja emo nie jestem, ale nic do nich nie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxEmOoxxx
Hmmm...> Moze i inni mysl膮 zle o ns ze ubieramy sei jak smierc...cos w tym stylu.. Ale nikt nas nie rozmuie.. my pokazujemy wszystko to przez nasz styl!! Przewaznie jestesmy smutnii... Bo z czego sie cieszyc.... S膮 i ludzie gorsi od nas... Musze Konczyc!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adyy ludzieeee
dla mnie by膰 emo= by膰 chorym... emo to jaka艣 epidemia, ktora zaciekawi艂a ma艂olaty, bo JeeST tAkIE c脫脫lloR脫wE ^^ $艂Ita$NeE i Wgl kAzDy p脫贸WiNieEn t脫贸 LooFFcCiA膰 艂osz...kiurwa, 偶e tak powiem -.-. no, doczytajcie si臋 chocia偶 pisma emo bachora...sama mia艂am trudno艣ci na艣ladowac ich pismo. nie wiem no, emo pozerzy to jeszcze, bo tylko si臋 ubieraj膮 w tym stylu. ale te tzw tRr脫贸 Em贸脫 to ju偶 po偶al si臋 Panie Bo偶e!!! taki si臋 tnie "bo tak robi膮 prawdziwi emo i ja te偶 tak musz臋 chociaz wcale nie lubi臋". w k贸艂ko na si艂臋 pieprz膮, jakie to 偶ycie jest do dupy, jaka 艣mier膰 jest zajebista. Jeszcze robi膮 problem z niczego np "bo kredka do oczu mi sie z艂ama艂aaaaaaaa! koniec 艣wiata, id臋 sie zabi膰"..no taki problem to ja te偶 chc臋 mie膰..ja ciep艂ej wody w domu nie mam i m贸wi臋, 偶e 偶ycie jest pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marceelinaaaa_Imoo艂
Ja jesteem Emo i co z tego? Wcale nie ubieram sie jak punkowcy bo mi sie nie podobaj膮 ! Czesto uybieram sie na z贸艂to-r贸zowo a nie czarno- czerwoino Ludzie co wam do tego czy jesteem jak膮艣 zajeba.n膮 Barbi czy Emo!;/ Nie kazde emo sie tnie;/! Zamknij Ryj "onatoon" Myslisz ze jestes fajna bo sci膮gne艂as ca艂y tekst z Wikipedi. Wkurza mnie to co piszecie "ze emo to dzieci"! Nie mieszajcie sie do tego! Ja mam r贸zowe wlosy i jestem z dobrego domu ale napewno mi sie w dupie nie po przewracaq艂o! Jestem sob膮 ! Myslicie ze emo slucha innej do艂uj膮cej muzy ? Ja sluchaam Hip hopu! Podrawwiaam innych Emooo!;*** A Ci co nas wyzywaj膮 niech zamkna ryj ja mam 14 lat i nie udaje kogos innego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Demon666
Haaha! ok. Nom zgodz臋 si臋 z tym 14latkiem (tylko bez epitet贸w), 偶e jak ktos chce by膰 emo to mu nie przeszkadzajcie:P No i nie ka偶de emo sie TNIE bo jak ju偶 m贸wi艂am emo to od emocji emotional z j.ang.:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adyy ludzieeee
marcelina, to prawdopodobnie jeste艣 emo pozerem...bo nie tniesz si臋, nie ubierasz zupe艂nie jak oni i s艂uchasz hip-hopu. czyli lubisz tylko ich styl ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emoka
omagad wiesz.... ; ] To co napsa艂a艣 to w po艂owie prawda ...tzn. prawda . ja mam 16 lat i sie tak ubieram . jestem emo od 5 lat. i co ? Pozwalali mi si臋 tak ubierac ;o; . Tak ubiera艂am si臋 troche delikatniej ni偶 teraz i si臋 nie cie艂am jak teraz . Jesli kto艣 nie ma szacunu dla Emo to niech si臋 Szatana boi !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Simona1811
Niestety, ka偶da dekada produkuje swoje zwyrodnienia. W latach 80 by艂 wysyp neonazist贸w, w latach 90 dres贸w, po 2000roku rz膮dzili hiphopowcy a teraz przyszed艂 czas na emo. Trudno. Jako艣 to prze偶yjemy. Ciekawe co b臋dzie nast臋pne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Demon666
:P N0 JA WIEM, 呕E EMO NIE POWINNO SI臉 MIESZA膯 Z PUNKIEM. NO ALE C脫呕:P WG. MNIE EMO NIE MA SWOJEJ MUZYKI TYLKO S艁UCHAJA POSZCZEG脫LNYCH UTWOR脫W:P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adyy ludzieee
no w艂a艣nie ;] wiekszo艣膰 emos贸w myli punk z jak膮艣 Avril..czy jak jej tam?? ;> swoj膮 drog膮 punka dzisiaj ju偶 NIMA xP !!! tak, drodzy pa艅stwo ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 budyniowa
;**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 =MetalBoy=
Styl emo jest 偶a艂osn膮 pr贸b膮 upodobnienia si臋 do metalu... ja osobi艣cie s艂ucham mocnej muzyki i takowo偶 si臋 ubieram (sk贸ra glany koszule w krate itp :P) lecz emosie to dzieci kt贸re najwyra藕niej nie mia艂y dzieci艅stwa czy co艣.... no sory 偶yletki czarny makija偶 nawet u m臋szczyzn.... po prostu rzenada!

Udost臋pnij ten post