Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninika

Czy ktos moze ma ten szablon?

Polecane posty

Gość Ninika

Niedlugo moja kolezanka bierze slub i chialabym w ramach prezentu wyhaftowac mlodej parze taki oto obrazek http://show.7ya.ru/private-showphoto.aspx?RubrID=52077&PhotoID=466155&ob=1 Czy ktos moze posiada schemat tego haftu? Wiem, ze jest jeszcze jeden obrazek misiow TT dotyczacy slubu i on tez mnie interesuje. Bardzo prosze wszystkich,ktorzy moga mi pomoc i uzyczyc tych schematow o link lub kontakt na maila. Bardzo mi zalezy na tym obrazku, a nigdzie nie moge go znalezc. Z gory dziekuje!!!

Gość Gosia vel Małgosia
Świetny pomysł!!!!!!!!!!! Niestety nie mam takiego szablonu :(:(:(

Gość jak ja się cieszę
że nie idziesz do mnie na ślub!!!

Gość Gosia vel Małgosia
DlaczegO? To fajny pomysł! Można taki obrazek oprawic w ramkę i miec jakis czas na ścianie lub na stelażu jako ozdóbkę. Potem zachowac na pamiatkę. Takie ckliwe pamiątki kiedys w przyszłości ucieszą - wiem co mówię;)

Gość Ninika
Dzieki za odzew ;))) Nie da sie ukryc, ze mnie rozbawily. Wszystko jest rzecza gustu, ale ja tu nie o tym ;) No, powiem tylko, ze prezent z reguły dobiera sie pod gust tego, komu sie go wrecza, a ze lubie robotki reczne... hihi Nikt tego nie ma? ;(

Gość Ninika
do goryyyyy

Gość kilka wzorow
Gość do jak ja się cieszę
bo pewnie jak goście nie przyniosą prezentu za minimum 500 zł to nie ma co ich zapraszać bo się nie opłaca?

Gość Ninika
Dzieki wielkie za kilka wzorow ;) Niektore sa sliczne, ale udlo mi sie skontaktowac z osoba ktora dala mi wzory tych miskow. Milo, ze sa fajni ludzie na tym swiecie ;) Milego wieczorku!