Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monicaa

Schdnij tyle, ile chcesz. Skutecznie.

Polecane posty

Na przyszlosc bede pamietac ze owsianke lepiej rano, a poki coi zajadam ja sobie wlasnie... wiem ze pozno... ale nie jadlam kolacji a glodna jestem;/ kasza gryczana rzeczywiscie jest super zamiennikiem. stanelam dzis na wadze... schudlam 1kg:)

Monicaa - myslisz ze w piekarni bedzie prawdziwy razowiec? skoro jestesmy przy węglowodanach - ja od jakiegos czasu uwielbiam brązowy ryż - juz nie tkne tego białego.

ile kosztuje ten brazowy ryz???i czy nie tuczy?? mam pytanko- jutro chce zrobic sobie fasolke szparagowa, tylko z czym ja zjesc?? co do razowca to mam tez ten sam problem, bo zaczynam watpic czy te marketach niby razowce to rzeczywiscie razowce...

DZASTINESKAA - nie wiem ile kosztuje (dawno nie kupowalam :P) ale nie jest o wiele drozszy od białego. Po ugotowaniu ma mniejszą objętośc niż biały (jest twardszy) wieć jedna torebka jest w sam raz dla jednej osoby.

Gość Monicaa
ja dzis mialam zalamanie. qurwa! jak to faceci na mnie wplywaja. jutro znow wstaje. a teraz musze sie troche poddolowac ... mam siebie i ich dosc!!! tylko ta muzyka, kocham to ... jutro zaczynam znow zasady. dzis zlamalam kilka, jak spadac to na dno...

Gość Monicaa
DZASTINESKAA- gratulacje z pierwszego sukcesu, powoli do celu :) /fasolka jest pyszna juz sama po ugotowaniu, lekko ciepla i bez dodatkow. mozesz tez ja pokroic na mniejsze kawalki i jesc z makaronem, albo wymieszac lekko podduszona z ryzem: cebula skrojona bardzo drobno i ryzem, ale ryzu juz mamy duzo, nie? :) łacz warzywa, byle malo kalorycznie i bez smazenia i tluszczu Lucy from the block- tak, na pewno, w jakies wiekszej, na 100 %, bo. jak sprzedawca moze nie wiedziec, co sprzedaje? a jakby co- zrob afere i bedzie wszystko spoko ;). klient pan. ____ bialyryz... ja na razie tylko taki jem, nie moge sie przekonac do ciemnego, ale w koncu sie przelamie

Gość Monicaa
i koniec ciezkiego tygodnia. poczatek odoczynku-weekend :). na sobote i niedziele planuje bardziej niskokaloryczne jedzenie- jogurt, salatka, owoce, soki krem wyszczuplajacy nie jest magiczny, ale pomaga w mobilizacji

dzis na wadze kilogram mniej, yupi :) a rano nie miałam czasu zjesc śniadania czego nienawidze, wrrrrr zjedzone: - jogurt naturalny z ziarnami - kawałek czekolady - surówka z kapusty pekinskiej + 2 filety z dorsza

Gość Monicaa
ja szykuje sie wlasnie na impreze- urodziny kolegi :) bede spalc kalorie ;) taniec ... taniec :)

ja byłam na domówce - na szczęscie były tylko sałatki i...jogurt truskawkowy ;) dziś na wadze 2kg mniej, yupi !!!! czyli jest 63/174 Miłego dnia :)

Gość Kamilka19lat
cieszcie sie ze macie spadek bo ja od 4 dni ani grama chyba mam zastoj ale słyszałam ze pozniej waga zaczyna normalnie spadac tylko ile to moze trwac?

Hej dziewczyny pomócie mi się zmotywować bardzo potrzebuję wsparcia już zaczęłam 2 dni temu narazie nie ma efektów i jest ciężko ważę 75kg przy wzroście 158 :/ co polecacie?

zastój to normalna rzecz, może spróbuj zjesć cos, co Cię usprawni metabolizm, np. otręby? Motywacja to kwestia osobista - jedną zmotywuje kiecka, inną spodnie, a jeszcze inną chłopak - trzeba znalezc cos dla siebie ale cos naprawde osobistego i najlepiej nie slogan typu \"odchudzam sie by byc zdrową i miec lepszą kondyncję\" bo to jest oczywiste i -doskonale zdajemy sobie z tego sprawę i zastanawiajac sie czy zjesc zakazaną rzecz czy nie raczej o tym nie pomyślimy, dlatego ja odchudzam się TEŻ (oprócz zdrowia, wygladu i kondycji) dla ciuchów ;)

Gość Kamilka19lat
Ja mam silna motywacje chce lepiej wygladac przy wzroscie 170 waze 65kg chce wazyc 57-59kg wtedy bede zadowolona.Nie zalezy mi na szybkich efektach wazne zeby utrzymac wage.Odchudzam sie od 11 sierpnia i do tej pory schudłam 2,5kg w ciagu miesiaca.Ale nie przejmuje sie tym tylko ten zastój mnie martwi moze dlatego ze przed okresem jak woda w orgamizmie sie zatrzymuje wazys ie wiecej

Gość Monicaa
czesc dziewczyny :) nic nie daje takiego poweru jak dobra zabawa ;) Lucy from the block- ja tez mialam menu dietetyczne. nawet nie pilam alkoholu :) soczki, soczki ,,, gratulacje z pierwszych do przodu :) blaniczka- ciezko jest trwac w diecie, jesli sie wciaz wazy, sprawdza, mierzy. nic nie ma od razu. dobrze wyznaczyc sobie cel, i dazyc do niego, ja np tak robie. MOTYWACJA to wszystko, co w mamy w glowie. pomysl, co mozesz miec, gdy juz bedziesz wazyc, ile chcialabys albo o kims, dla kogo to wszytsko robisz. najwazniejsze jednak, zebys zawsze miala NA UWADZE SIEBIE :) ____________ ps macie jakies sposoby na podpuchniete oczy??

dzięki wielke za te słowa jestem dobrej myśli narazie ważę 75 a mój cel to 55 więc biorę sie za siebie. A co do podpuchniętych oczu to polecam zapażoną torebke po herbacie oczywiście ostudzoną :) oraz schłodzone plastry ogórka :)

Gość Monicaa
juz lepiej ..mi i moim oczom. blaniczka- dzieki, wlasnie o ogorkach zapomnialam- takie odswiezajace wrazenie :). wczesniej uzywalam kostek lodu, ale zbyt chlodne byly ... ogorka plasterki o niebo lepsze :) _____ dieta: dzis tylko jogurt, 4 jablka, szkl. zupy warzywnej czystej i szklanka soku, 3 kawy- oby dalej ,,,

ja niestety dzisiaj sobie pozwoliłam na kawałek ciasta a tak poza tym wszystko lekkie i pożywne :) jutro będzie lepiej :)

Gość Monicaa
'jutro to dzis, tylko cokolwiek dalej' albo przyszlosc, czy jakos tak ;) ___________ a ja pije sobie kawke :) na snd tylko 2 kromki chleba, 2 jajka i pomidor. slonecznika raczej powinno sie unikac?? jaka okropna pogoda, :( to ma byc piekny wrzesien??

Nie wiem czy to możliwe ale dzisiaj jest mój trzeci dzień a ja schudłam 1,5 kg :) czyli aktualnie ważę 73,5 kg :) ważę się zawsze przed śniadaniem. Miło tak rozpocząć dzień. życzę dobrych rezultatów wszystim a sobie oby tak dalej :)

Co jecie na obiadek smacznego ale nie tuczącego? Używa któraś z was lnu mielonego i octu jabłkowego w ramach wspomagaczy diety?

Gość Monicaa
Lucy from the block- gdzie zniknelas? wracaj do nas ;) blaniczka- moj obiad to czesto surowki albo jakas zupa, czysta. czasem jogurt i grahamka, albo jablko :) /ja nie uzywam ani lnu ani octu- jakos wole zwykle sposoby na odchudzanie. bo nigdy nie wiadomo, tak jak z tabletkami :)

Gość Groszka
Hej Dziewczynki :) Od jutra przyłaczam sie do Was... mozna? Mój plan to : śniadanie 6:00 - płatki ze 100ml mleka obiad 15:00 - 50 % tego co jest akurat w tym dniu u mnei w domku.. reszte to 1 kawa z mlekiem i woda + owoce ... Do tego 1,5 h spacerowania... Myślę że wytrwam...mój cel to 55kg...bardzo chcialabym osiagnac go do konca roku. Obecnie mierzę 161 cm a ważę ....63,5...:(:(:( Moja waga moze nie jest az tak duza ale mój głowny problem lezy w brzuchy ktory sie wylewa..;/ strasznie dziala mi to na psychike i musze cos z tym szybko zrobić... Życzę powodzenia...Będe dzieliła sie z wami moja waga i ciągloscia dietki !! Pozdrawiam i powodzenia ! :)

Gość shalonaxD
sprobuje przylaczyc sie do Was... mam 165 cm i 65 kg :| chcialabym po kolei zrzucac, najpierw do 60 kg, potem do 55 kg ;) jesli tyle sie uda to zobacze co dalej :) Moj plan wyglada nastepujaco: zero slodyczy przede wszystkim bo jakos nigdy nie moge sie powstrzymywac ;/ sniadanie: płatki jakies 150 ml :) 2 sniadanie w szkole: wafle ryżowe pełnoziarniste ( 3 sztuki ) obiad: mala porcja tego co jest w domu potem codziennie jakis owoc, a poza tym duzo wody mineralnej... powiedzcie szczerze czy wogole jest szansa to wszytsko mi sie uda ? ;>

Gość shalonaxD
dodam ze poza tym postanowilam sobie raz w tygodniu regularnie basen ale z tym akurat nie bedzie problemu nawet czesciej bo uwielbiam plywanie :))

Ja mam podobną srategie co wy zero słodyczy w zamian owoce i warzywa dużo wody i przynajmniej rz w tyg basenik :)musi sie udać

Tylko ja ważę 73 przy wzroście 158 :/ -------------------------------------------- 7.09- 75kg :/ 10.09- 73 kg :I

Gość Monicaa
ja planuje stosowac te diete 4 miesiace, tzn przez 4 miesiace stracic wszystkie kg-zbedne- a Wy? :) snd: wstalam zbyt pozno, brak :( 2 snd: jogurt, grahamka, jablko obiad: ryz z warzywami teraz: kawka :)

Gość Monicaa
topilk sie rozwija, jak rolka papieru (,,,) zeby tylko ludzie byli bardziej trwali- SILA JEDNOSTKI NIECH WZMACNIA GRUPE, OGOL NIECH WZMACNIA JEDNOSTKE. Moze bede guru? ;). zart tylko..,mhm

hihihi możesz być guru ja bym chciała jak najszybciej zrzucić chociaż 10 a kolejne 10 tak powolutku :)