Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monicaa

Schdnij tyle, ile chcesz. Skutecznie.

Polecane posty

Gość Monicaa
blaniczka- a jak ;) ;) / kolejne powolutku mowisz- ja chcialabym zamknac je wszystkie, zbedne kg, albo chociaz wiekszosc w tych 4 miesiacach. 2 lata temu wazylam dokladnie tyle, ile chcialam, ale niestety- przytylam znow. TEraz Wiem, ze juz nie zmarnuje tego wyniku, ktory osiagne, nie hce efektu jo-jo. Najwiekszy blad to zarcie, a nie jedzenie, napady...// A wy , jakie macie historie? _______ teraz kawa :)

moim problemem jest to że ja poprostu czerpie niesamowita przyjemność z jedzenia. uwielbiam smakować delektować się i często sobie pozwalałamna zaspakajanie swoich \"smaczków\", a tak poza tym jak była mała brałam leki, które zawierały sterydy i troche mnie rozepchało ;/

moja historia - kilka lat temu (2000 lub 2001 - nie pamiętam dokladnie) schudlam z 75 do 62 (w kilka mies. - dieta niełączenia + MŻ), potem wpadłam w pułapkę diet i lawirowałam między 57 a 62. Teraz wiosną przytyłam 3kg (do 65) po Cileście (musiałam go brać na anemie, dla faceta nigdy bym się tak nie poświeciła) i dlatego sie odchudzam :) aktualnie: ćwiczeń zero - brak czasu, mam nadzieję, że w weekend to nadrobię dieta - kawa + mordoklejki + obiad Powodzenia :)

Gość Monicaa
bo badzmy szczere :)- duzo dla facetow mozemy zrobic, prawda? _____ ja dzis zjadlam Corny? Corns?, nawet nie pamietam - zbozowy bez cukru, dobre :) snd: musli i jogurt, a potem tylko obiad: zupa warzywna, teraz kawka, potem jablko i basta ;)

ja sie akurat nie odchudam dla faceta, ale fakt - kobiety potrafia zrobic dla nich wiele.... corny jest dobry - ma kilka smakow - z czekolada, biała czekolada, orzechami itp ja dzis w ramach obiadu zrobilam warzywa na patelnię :)

Gość mycha23
odchudzam sie od 2 dni... tzn co ja mowie wlasciwie od 23 lat;p podziele sie z Wami i moja opowiescia w skrocie jakies 3 lata temu zostaly mi przepisane pigulki diane po ktorych przez poł roku przytyłam 10 kg!!!! juz ich nie biore ale kg pozostaly tzn czesc juz spadla ale niestety nie wszytkie:( jak na ten moment waze 65-66 kg przy wzroscie 165cm moj dzisiejszy jadlospis -płatki z mlekiem -kefir -2 kromki razowca z warzywami -banan woda woda i jeszcze raz woda:) a co do facetow to mnie chyba akurat poznanie takiego jednego fajnego troszke zmotywowalo tzn przyspieszylo moje dzialania:)

Gość mycha23
a wogole ucielo mi kawalek wypowiedzi:/ na poczatku bylo czesc i pytanie czy moge dolaczyc?? :)

Mnie także motywuje to, że mam jednego cudownego faceta i to wszystko dla niego :) chociaz i tak uważa że jestem piękna :)

dziś za mna 5 mordoklejek :P na obiad miseczka brązowego ryżu, a wieczorem grejpfrut i kefir. ruch (będzie): 2 x spacer po 0,5h pilates

Gość Monicaa
mycha23- witaj :) :) . postanowienie, nawyki i motywacja- to podstawa. blaniczka- cudowny facet to skarb :) ;), ale wiesz- nie wazne, co mowi. jesli kocha, to wiadomo za cos ponad niz wyglad- ale warto zawsze, ZAWSZE, zrobic cos wiecej i dla siebie i dla, lub przede wszystkim , dla Niego :). to bedzie Twoj maz? ;) Lucy from the block- krowek znaczy :) fajna ta nazwa- mordoklejki... ale to slodycze jednak..... grejpfruty sa podobno rzeczywiscie polecane przy dietach _______________- menu :D : jogurt i grahamka, 2 jablka, makaron z warzywami, sok, a teraz kawa- kawa---to jest chyba jedno z moich najwiekszych uzaleznien :) a Wy macie jakies, ktore nie dodaja kg ?

Tak to będzie mój mąż :) za dwa latka :D Moim uzależnieniem jest mmmmmm seks i mój ukochany hihihihi a tak poza tym sałatka z pomidorami papryką szczypiorkiem :D polecam i potwierdzam że grejfruty wspomagają odchudzanie :D

nie krówki tylko takie hmmm ciągnące się cukierki a\'la Cadbury Eclair\'s, tylko ze tańsza wersja z Tesco ;) Ja kiedyś przez 2 lata spotykałam sie z seksoholikiem - chyba nie musże dodawac, ze bylam wtedy najszczuplejsza? ;) Dziś za mną: mordoklejki poł kostki chudego twarogu (za chwilę) filet z dorsza + surówka z kapusty pekińskiej

Lucy-ile ty tych mordoklejek dziennie jadasz?? :)) tak z ciekawosci pytam za mna pierwszy sukces- jest mnie mniej o 3,5 kg :))) oby dalej tak

Gość Monicaa
dziewczyny :)- kazda aktywnosc fizyczna jest wskazana, a najbardziej ta najprzyjemniejsza ;) , w pelni sie zgadzam ;) :D blaniczka- wspolna przyszlosc, no no :) wspolne plany- troche zazdroszcze. ja nie jestem stworzona chyba na zone ;) / papryka czerwona jest bardziej polecana ,, lubisz chilli ? Lucy from the block- na slodyczach mozna oszczedzac jak najbardziej :), tanio -tesco ,,, / seksoholizm to nie jest najgorsze z uzaleznien- choc, niby, co za duzo= ale wlasnie- ile korzysci ;) ,, DZASTINESKAA- gratulacje :) ,,/ ja sprawdzam wyniki poprzez mierzenie spodni. za duzo kosztowaly, by w nich nie chodzic ;) __________________________ macie juz jakies ubrania, ktore chcecie zalozyc, jak juz bedziecie pewne swojego 'Look'' ? cos, co chcialyscie nosic od dawna ,, :)

Marzy mi się żeby móc nałożyć cokolwiek co jest w rozmiarze 38, poprostu wejść do sklepu i kupić coś co mi się podoba, a nie coś co akurat jest w moim rozmiarze :)

srednio zjadam jedną paczkę dziennie - 13 sztuk (30kcal/szt), ale to głównie ze wzg na mój tryb życia - w pracy nie mam za bardzo czasu żeby zjesc np. kanapke lub jogurt, a po pracy uczę jeszcze prywatnie wiec tez nie mam czasu by usiąsc i zjesc cos porzadnego, dlatego jem lekkie śniadanie a potem obiadokolacje (ewentualnie kefir lub np. grajpfrut o 21 jak mnie przyciśnie). Normalne jedzenie np. kanapki jem tylko w weekendy. wczoraj byla impreza urodzinowa mojego znajomego - najpierw popijawa przy chipsach w domu a potem wyjscie do klubu, przynajmniej poprawiłam sobie humor :) Waga bez zmian - 63, ale jutro jadę na 70kę mojego wujka więc będzie ciężko i kalorycznie, buuuu Pozdrowionka :)

Gość Monicaa
ja nawet ogolnie lubie marke H&M, przyjazne ceny :) uwielbiam kolor czarny i brazy. dobrze sie w nich czuje. Kocham tez biel, tylko nie czuje sie w nim pewnie. ale tylko na razie ;) . macie ulubione kolory? blaniczka- rzeczywiscie- wejsc do sklepu i nie miec problemow z wyborem ubran, fajnie byloby, a tak-wekszosc za ciasne ... Lucy from the block- spdnie ok, tylko wiadomo, ze szerokie nie zawsze znaczy, ze maskujace-czasem jeszcze bardziej poszerzaja, wiec warto rzeczywiscie fajnie do nich wygladac ... / piekne urodziny wujka :)- trzymaj sie dieteycznie :). powodzenia...

Gość Monicaa
sporo pracowalam ostatnio, stres........- tak, zlamamlam kilka zasad! nie przytylam, ale tez nie schudlam . ale juz jest lepiej- motywacja to postawa ... tylko szkoda, ze raz jeszcze jak u Was ?

u mnie bez zmian, oprocz tego ze mam zapalenie oskrzeli i jade na antybiotyku :(

hej dziewczyny. u mnie dobrze, dietka idzie do przodu, codziennie cwicze ale dzis troszke podjadlam przed 20- pol makreli wedzonej, 50 g bialego sera poltlustego z kromka razowca, 1 ciasto owsiane i 1 ciastko jakies czekoladowe-- za duzo na noc, ale nic- nie poddaje sie- zaraz ide to wypociic i jakies pozadne cwiczonka zrobic. jutro bedzie lepiej:)

Gość Monicaa
u mnie juz dzis lepiej :) . wszystko musi byc w glowie- TO, CZEGO CHCĘ, TO, ŻE DOSTANĘ TO, CZEGO CHCĘ- czyli schudne. zaczynam naprawde rozumiec, ze dieta, mniej zarcia- bo to prawda, ze wygladam jak wygladam przez to, ze zarlam, a nie jadlam, TO NIC STRASZNEGO. Motywacją dla mnie sa ubrania, ktore bede mogla zalozyc i to poczucie pewnosci siebie, z ktorym mozna zdobyc tak wiele ... :) ______ dzisiaj tylko na kawie, wodzie i herbacie- bedzie dobrze :)/ Macie jakies motto zyciowe ;) ?

ja mam dwa motta - \"the best is still to come\" i \"sky is the limit\". Ja dzis jem tylko mega kaloryczny obiad - smazona kiełbasa z cebulą i serem. Pozdro :)

Monicaa- jak tam trzymasz sie na tej kawie i wodzie?? ja wlasnie jrestem po talerzu pysznego obiadku- cebula smazona+ 2 pomidory+ pol opakowania fasolki szparagowej, oregano, bazylia- wiec chyba nie powinnam miec wyrzutow (?) :) na lyzeczce margaryny usmazylam to wiecie co, chyba naprawde troche widac ze schudlam, bo coraz czesciej to slysze :) motywujace to jest :)