Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie litosci

Ciuszki ADAMS na Allegro, zlitujcie sie ludzie. . . . . .

Polecane posty

Gość ludzie litosci

Nie sprzedawajcie ciuchow sprzed lat, kupionych w szmateksie, w ktorych chodzil tlum dzieci :O Uwaga! Biala metka z czerwonym jablkiem juz nie istnieje od dawna! Obecnie ADAMS ma niebieska metke. I to cala niebieska, krociutka, nie ta ddlugasna z niebieskim kwadratem z logo firmy :O

Gość upupupup
dajcie linka do "metki"jakiejs

Gość dobreeeeeeeeeeeeee

Gość Asia_be
Czy to Twój problem? Komuś się podoba to kupuje, proste. Ty nie musisz jak Ci to nie pasuje.

Gość Asia_be
Oczywiste, że takie "paki" ubranek są uzywane, a autorka tematu nie ma innych problemów chyba... :)

czy jeśli ubranko ma kilka latale nie jest zniszczone, to oznacza od razu że jest złe? tak wielkie znaczenie ma dla Ciebie ta metka? myślę że ludzie wiedzą że w większości na allegro pojawiają się ciuszki z lumpeksów, ale to im widocznie nie przeszkadza skoro i takje kupują. a może wstydzą sie iść bezpośrednio do lumpiku? nie wiem. myślę jednak że niepotrzebnie się tak podminowałaś, a ciuszki z aukcji której adres podałaś są bardzo fejne ;) nie stresuj się tak ;)

a ja np.poluje na stare metki ...szczególnie adidasa .......:P o wiele bardziej udana niż obecna ......

Gość a mi się wydaje
że autorka topiku po prostu zwraca uwagę na swoją aukcję i chce żeby więcej osób się na nią rzuciło

Gość o ja nie mogę
ale problem. Jeżeli podoba mi się jakiś ciuch i ma on 20 lat, to go noszę, nawet jeżeli wcale nie ma metki :P

Ja \" przechowałam\" ciuszki po synku aż 10 lat ( choć nie myślałam ze to będzie tak długo trwało) część miałam używanych od koleżanki z Austrii więc jeszcze dłużej i.................... sprawdziły się , a niektóre to jeszcze jedno dziecko spokojnie by obnosiło , takie małe ciuszki tak krótko dziecko używa...........

Gość bziczek
dziewczyn, a kupowałyscie takie zestawy na allegro? Ciuszki które najczęściej sie używa i które dziecko nosi "przy ciałku" kupiłam nowiutkie, ale zastanawiam sie nad taką paką 0-6 miesiecy, gdzie są sukieneczki, spodnie.. Wiadomo, ile dziecko chodzi w takich ciuszkach :) Zresztą - na początku wszystkie zakupy dla malucha są chilernie trudne.. Nie wiadomo co sie najbardziej sprawdzi, ile czego kupić etc.. Doswiadczone mamy mają duużo łatwiej;)

ja kupilam kiedys mojej chrzesnicy kombinezon Hm taki ze snoopym za 7zł na lumpeksie wygladał jak nowy.A ona go na allegro sprzedalam jak mala wyrosla za 50zl i kobieta jeszcze jej podziekowania slala ze jest bardzo zadowolona.Mala nosi nawet rzeczy Versace baby i wiele osob mowi ze jest pieknie ubierana a to wszystko rzeczy za grosze.

zestawy warto kupowac bo np jakies fajnie body np w Cubusie nawet 30 zl kosztuje.Juz nie wspomne o nowej kurtce czy kombinezonie gdzie nawet sa po 150zl. Early Days tez ma super ciuchy i tanie bo moja znajoma czesto sle z Irlandii mowila ze jak jest przecena to placi smieszne pieniadze.