Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadzidzi

jutro chrzcze dziecko- czy wypada mi sie tak ubrac?

Polecane posty

Gość mamadzidzi

Gość wypada jak najbardziej

Gość mamadzidzi
czarne polbuty, czarna marynarka i spodniczka i biala bluzka wszystko dopasowane i modne... ale dzis dobila mnie rodzina bo powiedzieli ze tak absolutnie nie wypada na chrzest dzecka- w czarnym

mowi sie ze matka powinna miec cos bialego na sobie rowniez :) Wazne zeby byla ubrana elegancko bo to bardzo wazny dzien:) ja bylam podobnie ubrana jak Ty:)

Gość gubu-gubu
człowiek by zgłupiał gdyby przejmował się wszystkim przesądami i zabobonami. Mój ojciec mawia, że jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. Ubierz sie tak abyś się dobrze czuła, a rodzinnymgadaniem sie nie przejmuj.

Gość gubu-gubu
człowiek by zgłupiał gdyby przejmował się wszystkim przesądami i zabobonami. Mój ojciec mawia, że jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. Ubierz sie tak abyś się dobrze czuła, a rodzinnymgadaniem sie nie przejmuj.

Gość co racja to racja

a czym ty sie przejmujesz najwazniejsze,ze bedziesz elegancko ubrana :P Nie przejmuj sie rodzinnka oni zawsze maja duzo do powiedzenia :D

Gość zabka 1
ubierz sie na zielono :P lub na rozowo :P co ich to obchodzi jetes dorosla i sama powinnas wiedziec jak sie ubrac :)

Ja miałam na sobie zieloną sukienke :) ale było upalnie ... myslę ,że Twój zestaw ubraniowy jest elegancki ...i trafiony .... a rodzinie stroi nei wybierasz niech więc i oni nie bawią się w Twoich kreatoró :P🖐️

Gość keijie
najważniejsza jest modlitwa za to dziecko ale ja byłam ubrana na biało (no prawie)

a ja mialam czarne buty, czarna bluzke kopertowa i biala bardzo elegancka spodnice, i nikt nic nie mowil ;)