Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolkaaaaa

Co zrobic w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość cocacolkaaaaa

dostalam sie na wymarzona uczelnie i studia...na moim kierunku jednym z przedmiotow jest basen...od zawsze mam uczulenie na chlor wiec nie korzystam z takich kapieli co w ogole powinnam zrobic? zwolnienie od lekarza czy w ogole takie dostane? i co na to wykladowca...nie mam pojecia martwie sie tym bardzo:(

Gość teraz wode ozonują
nie chlorują

Gość cocacolkaaaaa
na basenie na ktorym odbywaja sie zajecia jest raczej chlorowana...

Gość musisz miec cos
od lekarza bo na ladne oczy wykladowca ci nie uwierzy.

Gość eh............
głupio się martwisz.. skoro masz uczulenie to idziesz do lekarza mówisz co jest grane i dostajesz zwolnienie.. proste.. jestes zwolniona z basenu.. a wykładowca się gniewać nie będzie..

Gość to dostaniesz zwolnienie
na moich studiach jednym z przedmiotów było jujitsu jako samoobrona, a ja z powodu złamanego w dzieciństwie mostka nie mogłam tego ćwiczyć - dostałam zwolnienie

Jeśli chlorują, a Ty masz uczulenie na chlor, to dostaniesz zwolnienie od lekarza. a wykładowcy nic do tego. Najprawdopodobniej nawet nie będzie w to wnikał, po prostu przyjmie zwolnienie i tyle.

Gość cocacolkaaaaa
no tak a co z ocena i zaliczeniem z tego przedmiotu?

Gość cocacolkaaaaa
ehh sie zdenerwowalam;/

Gość trfun tyrmi t
ja nie mogłam uczestniczyc w zajęciach wf na studiach,bo mam dyskopatię,miałam zwolnienie od lekarza i zapisano mnie na rehabilitacje hi,hi.raz w tygodniu chodziłam z innymi połamańcami na te zajęcia i praktycznie robilismy proste ćwiczenia bez sensu.Wydaje mi się,że na pewno dadza Ci jakąś alternatywę :)

Gość o jejku ...
Nie martw się i nie stresuj, zwłaszcza niepotrzebnie. Są normalni lekarze, którzy stosowne zaświadczenie powinni wydać :) A teraz się ciesz :) Reszta będzie OK ! :)

Gość szukam sponsora
to że ozonują nie znaczy że nie ma chloru - chodzi o to, żeby chloru było mniej dzięki ozonowaniu. muszą czyścić wodę bo nie da rady zmieniać wody co tydzień dostaniesz od lekarza zwolnienie i do indeksu wpiszą ci ZW - zwolniona :) i tyle - nie masz się co martwić :)