Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutelllllla

Mowic Kocham Cie

Polecane posty

Gość Nutelllllla

Jak czesto wasz facet mowie wam, ze was kocha?

Gość to zależy od dnia
dzisiaj 3 razy :) czasem ani razu w ciągu dnia czasem nawet kilkanaście :)

Gość AaniaA_17
Raczej kilka razy dziennie..czasami kilkanaście,czasem nawet kilkadziesiąt. W ciągu 8 miesięcy było może z 5 dni kiedy nie powiedział mi tego ani raz

Gość Dzisiaj bez pseudonimu
Myslę, że kilka razy dziennie to za dużo :O tak samo codziennie. Z czasem słowo ''Kocham'' traci swój urok, staje się od tak zdawkowe, a nie o to chodzi. Ja chciałabym słyszeć je nie codziennie, ale przy wyjątkowych okazjach :)

Gość nie podpisze czarnym nickim
ja mowie kilka razy dziennie i slysze rownie tyle ..mysle ze slowo "kocham" straci swoj urok wlasnie wtedy gdy bedzie wypowiadane okazjonalnie a nie wciągu zwyklego dnia w czasie zwyklych zajeć..

Wszak jesli sie kocha to kocha sie kazdego dnia a nie od okazji do okazji ;)

Dzisiaj bez pseudonimu po czesci zgadzam sie z Toba, kilkanascie razy dziennie to zdecydowanie przesada... ale znow \"kocham\" od swieta to tez troszke za malo;) ale to wszystko zalezy od pary, kazdy inaczej okazuje swoje uczucia, jeden slowami, drugi czynami... nie zawsze trzeba mowic ze sie kocha, wystarcza gesty:) czasem nie potzreba slow zeby wyrazic co sie czuje:) ja ze swoim facetem nie mowimy sobie kocham codziennie po kilka razy a mimo to doskonale wiemy co czujemy:)

Gość Dzisiaj bez pseudonimu
Przy wyjatkowych okazjach ... nie znaczy, że raz na pół roku ;) Chciałabym usłyszeć gdy jest mi smutno, a ukochany przytuli, pogłaska, powie Kocham Cię, nie martw się itp. Gdy od tak podejdzie, pocałuje, przytuli się i powie Kocham :) Nie chcę, aby za każdym razem kończąc np rozmowę telefoniczną mówił ''kocham'' - bo tak wypada, bo przyzwyczaił się tak mówić itp. Gdy w pośpiechu wychodzi do pracy i rzuca ''cześć kocham cie'' :(

masz racje ..dlatego ja mowie "kocham Cie skarbie do zobaczenia " ;)

Ja bym nie chciała, żeby mówił mi kilka czy kilkanaście razy dziennie. Wydaje mi się, że takie mówienie to już później tylko wynik przyzwyczajenia... Wystarczy, że wiem, że on tak czuje, że pokazuje to nie tylko słowami, ale za pomocą gestów, zachowania...

:) ...moze to jak z \"dzien dobry\", dziekuje, prosze, przepraszam,..... lepiej dwa razy wiecej niż o jeden raz za malo ;)