Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radeleczkaaaaaa

najseksowaniejszy muzyk rockowy w polsce

Polecane posty

Gość radeleczkaaaaaa

wlasnie kto waszym zdaniem?

Gość gość
Szymon Wydra:)Nie bijcie:D

Gość e3e3e3e
Titus, z Acid Drinkers.. zreszta ma seksowne nazwisko..nazywa sie Tomasz Pukacki:):)

szymon wydra oczywiscie!! uwielbiam Go, jego zespol i ten fantastyczny glos :) :) no i jego naprawde seksowne cialko ;)

Gość ludozercy
DODA

Gość gość
Kurde, ale taka jest rpawda, że ten Wydra ma coś w sobie takiego, że wrrrrrrrrrrrrr, można by go zjeść - ciało plus głosa plus interpretacja piosenek. Mniam;)

Gość dqededweqddedqededed
kazik...:)

Gość fiklamen
soyka stasiek oczywiście

Gość gość
Aaaaa, zapomnialam, ja też znam jednego muzyka rockowego...hmm, albo raczej dead metalowego, jest ossstro seksowny:)

Gość gość
Decha, a masz info ile Wydra ma wzrostu? Ja tam sie robie mokra jak pazdziernik jak go widze i słysze;)

Gość p00zdro600
Krzysztof Krawczyk ... mniammmm

Nie wiem, ale za wysoki byc nie może I jęczy jak ciotka- ciągle tylko o tym, że mu nie wyszło, przegrał życie itd.:O Porażka. Jeżeli chodzi o wytwory Idola, to już Silski jest 100 razy przystojniejszy, bo przynajmniej widać, ze to mężczyzna, a nie jakaś wydra:P Ale mojego byłego i tak nikt nie przebije:classic_cool: 😍 Zwłaszcza jak np. siedzi w wannie:D Wtedy wygląd tak uroczo, że po prostu każdy może mu nogi wycierać:P:D

Gość gość
:D:D:D

Gość p00zdro600
no i jeszcze Seweryn Krajewski

Gość gość
To wyżej na pomaranczowo to nie ja pisałam :classic_cool:

po prostu nie krytykuj i nie obrazaj innych jesli sie nie znasz... nie lubisz go, ok, ale swoje glupie komentarze zachowaj dla siebie..

Ale ja nie mówię, ze się znam. Wypowiadam tylko swoje zdanie. I to nie jest powód, żeby mnie nazywać kretynką. Dla mnie cały ten zespół to szczyt kiczu i stękanie ciągle o tym samym. Przykład?:) Proszę, zacytuję, poszukam, żeby nie było, że się czepiam: \"Gdzieś we mgle Gubię drogi swe Nie odnajdę się A w tych snach Twoja śmierć mój strach Nie chcę dłużej tak Nie\" \"Jak mamy dalej żyć, jeżeli tu tak ma być Jak ma wyglądać świat, jeżeli tu będzie tak Jak ma wyglądać cel, za którym podążać chcę Jak mamy dalej żyć, jeżeli tu tak ma być \" \"Rozglądam dookoła się I krzyczę na cały głos Pozwól mi lepszym być Widzieć nas choćby przez łzy Nie będę się dłużej kryć Dosyć kłamstw, walki już dość Pozwól mi lepszym być Pomóż mi zrozumieć sny Chcę kochać jak nigdy nikt By całemu złu zrobić na złość\" Dla mnie te teksty to kwintesencja beztalencia. No przykro mi:) I do tego ktoś, kto wygląda tak: http://images21.fotosik.pl/256/b5da83088d996368med.jpg nie jest moim zdaniem seksowny. Poza tym odrzuca mnie jego całkowity brak charakteru i ciotkowata natura. I tyle. I nie jest to muzyka rockowa. Powiedz to któremukolwiek rockowemu wokaliście, to Cię wyśmieje. To jest pop z elementami rocka. Kiczowaty zresztą. Dodatkowo nazwali zespół Carpe diem a ciągle tylko smęca o bezsensie i o przegranym życiu. Nawet gorzej niż ja, kiedy mam ciotkę:O Porażka.

Gość gość
O rany, jaki straszny jotpeg:D Deska, on tak nie wygląda na żywo:D

dla mnie te teksty nie sa beznadziejne, uwielbiam je, sa czescia mojego codziennego zycia... szymon jako facet bardzo mi sie podoba... nie kazdy jest fotogeniczny, chyba sie zgodzisz? ja mialam okazje byc na ich koncercie- rewelacja :) na zywo sa wspaniali!! ale szanuje Twoje zdanie, sa gusta i gusciki... mimo wszystko pozdrowienia dla ciebie :) wiesz, ja po prostu uwielbiam szymona i jego zespol i wkurza mnie jak ktos na nich \"najezdza\".... pozdr.