Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sir Tankr

Precz z PO i TVN24

Polecane posty

młodzi do wyborów ---> to prawda, kreują tam opinię o nas i na dokładkę jest to woda na młyn największych opozycyjnych krzykaczy u nas. Problem polega na tym, że prasa zagraniczna (dziennikarze w ogóle) jest tak samo nieobiektywna, jak nasi dziennikarze. ukulele ---> przykro mi ;) 🌼

Gość młodzi do wyborów
wielbicielu nie rozumiesz mnie. oczywiscie ,ze zdaje sobie sprawe ze stronniczosci dziennikarzy. problem z dyplomacja. kraje ktore umieja wykorzystac swoja pozycje pracuja tez nad tym jak je widza inni. bez tego ani rusz. potrzebny jest dobry pr ale nie w postaci minister od spraw zagranicznych która mówi co mówi i niestety nie po angielsku. politycy nie znaja angielskiego. wiele takich szczegolow. dzisiaj polityka to dyplomacja i kultura. i wiedza to inne kraje. nie mozna stosowac na potege aresztowan afer itd zeby zbudowac wizerunek polski jako silnego i dobrego panstwa

Gość wielbiciel jesteś śmieszny
Już uwierzyłeś Ziobrze, że ze sprawą przecieku mają coś wspólnego Tusk i Olejniczak, nie zauważając paskudnej, brudnej kampanii wyborczej. Ale rozczaruję cię. Twój idol, minister Zero, właśnie odszczekał swoje kłamstwa, tłumacząc że "dziennikarze źle zroumieli jego słowa". Rzucił gnojem, mając nadzieję, że coś na oponentach zostanie. Twój przykład pokazuje, że taka taktyka jest skuteczna.

Gość młodzi do wyborów
popatrz na takie stany zjednoczone. nie bede juz mowic o gospodarce historii tego kraju itd popatrzcie na sam narod. oni sa najlepsi i mowia to wszystkim na okolo.wierza w siebie chociaz to kraj w ktorym nie ma zbyt ludzi powiedzmy... inteligentnych. same grubasy z malymi mozdzkami. taka wielka brytania przyjezdzaja i bekaja w polskich knajpach bo u nich to normalne. o wlasnie. nawet dzisiaj byl i sopot i eurowizja ktora odbywala sie w wielkiej brytanii. no nie ma porownania. eurowizja ich wygladala jak potancowka wiejska u nas. ale zrobili z tego wielkie show. nasz sopot byl naprawde organizacyjnie mistrzowski. nie mowie o muzyce bo to jakos nie w moim guscie;)nie wierzymy w siebie. a jak juz cos sie ktoremus polakowi uda to doceniaja go w innym kraju a u nas pluja. ilez takich miernot wypuszczaja inne kraje nawet i w muzyce? i w polityce i w zyciu polakow jest wzajemna zawisc i wykanczanie sie tak to my krajem cywilizowanym nie bedziemy.

wielbiciel jesteś śmieszny ---> a na czarno nie mamy odwagi pisać? ;) Nikomu nie wierzę i chyba wyraźnie to zawarłem w słowach \"Czym to cuchnie dowiemy się po ujawnieniu tych materiałów\" - to znaczy, że w przeciwieństwie do co niektórych wstrzymuję się z ferowaniem jakichkolwiek ocen do czasu ujawnienia tych materiałów, o ile w ogóle istnieją. Jesteś w stanie zrozumieć te kilka prostych słów? :o Natomiast Ziobro nie rzucił żadnym gnojem i niczego nie odwołał, tylko sprostował niejasność. Trzeba było słuchać uważnie co mówił, ale jak widać wielu (z dziennikarzami na czele, bo to przecież nowa sensacja i jest o czym pisać :o ) zajmuje się szukaniem dziury w całym, byle tylko mieć kolejny powód do szczekania ;) I nie wpieraj mi takich bzdur, że ktoś tam jest moim idolem, bo to już jest poniżej wszelkiej krytyki 🖐️

Gość młodzi do wyborów
chciałam zauważyć ze ja mówie o ogóle a nie o szczególe tych materiałow. dla mnie takie afery w ogole sa niedopuszczalne w panstwie prawa. to kto co powiedzial to inna kwestia. teraz sa takie techniki kryminalistyczne i informatyczne ze z twoich slow tez moge zrobic audiovideo. i co to za roznica jak pisze? kolor nicka wplywa na odwage?:D:D za duzo czasu spedzasz w internecie. i tak i tak jest sie tak samo anonimowym;)

młodzi do wyborów ---> o czarnym nicku nie pisałem do Ciebie, tylko do tej osoby co mnie tak atakowała (pobudka! nie śpimy!) :p Anonimowość w necie to mit. Widocznie Ty w necie siedzisz za mało, żeby to wiedzieć ;) Zgadzam się, że potrzebny jest dobry PR, a obecnemu rządowi bardzo tego brakuje. Jednocześnie nie chciałbym, żeby ten \"PR\" wyglądał jak za poprzednich rządów, kiedy zgadzaliśmy się na wszystko \"jak leci\", byle tylko ładnie o nas pisali za granicą i chwalili jacy to fajni jesteśmy - m.in. dzięki temu weszliśmy do UE na marnych warunkach. Natomiast porównywanie nas do USA czy UK pod względem mentalności ludzi jest trochę nie na miejscu. Mamy zupełnie inną historię, a ta miała niemały wpływ na kształtowanie pewnych niechlubnych cech (narodowych).

Gość mlodzi do wyborow
no nie przesiaduje w internecie całymi dniami to fakt. ale z tego co wiem wykryć kogoś w internecie można po najmniejszym śladzie zostawionym tutaj;) nawet po przejrzeniu tej strony;) i nie wiem jak mozna kolor nicka laczyc z odwaga. oczywiscie, ze zauwazam odmiennosci innych krajow zwlaszcza ich historii. nie znaczy to jednak , ze nie mozemy się czegoś od nich nauczyc i właśnie po to tak napisałam. to ze mielismy taką a nie inna historie polaka wiecznego bohatera nie oznacza ze musimy mentalnie ciagle sie w niej topic;) każdy zawsze cos dla siebie zyska a my walczymy ,bohaterzymy i nic nigdy nei mamy;) dobry pr ,dyplomacja to niestety podstawa zeby cokolwiek zalatwic nietylko w polityce. oczywiscie nie moze on polegac na uleglosci .musi byc kulturalnie na poziomie i stanowczo. najwazniejsze wiedziec czego sie chce.;) i to sie tyczy rowniez rzadow. nerwowosc i chaos czynia nas godnymi pozalowania.

Gość PISOMANIA
wielbiuciel ---- z toba mozna sie calkowicie zgodzic, jak mnie denerwuja te wypowiedzi dyletantow niektorych ... wystarczy tez posluchac niektorych dziennikarzy w masonskich mediach, manipulatorach opinii publicznej. Liderzy opozycji opluwaja PIS zarzucajac niedoprowadzanie wielu spraw do konca ...no prosze, kogo to obchodzi co oni dzisiaj mowia!!! Przeciez PIS przynajmniej niektorym porzadnie stracha napedzilo!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie bedzie spal spokojnie nie tylko gruby Rychu co obrobil ZUS ale i inni oszusci! Tak trzymac i czekam na dalsze fakty!

Gość strasznie porzebiegłe to PO
Kaczmarek był studentem Lecza Kaczyńskiego.... ładne 20 lat temu, uknuć taki plan :D

Gość retulll
tak.tak ja też słucham radia Maryja....tylko tam jest obiektywnie

Gość to moze sobie poczytacie
dr b. prezydenta L.L. jego inne prace, baaardzo poprawne jesli chodzi o owczesny stosunek do marksizmu-leninizu.