Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sir Tankr

Precz z PO i TVN24

Polecane posty

Gość sir Tankr

Doprawdy tego już za wiele. PO i SLD wspierają tego podłego kłamce i zdrajce KAczmarka i Krauzego parszywego umoczonego bogacza. Zresztą myślę że sama PO uknuła plan wprowadzając dawno po cichu Kaczmarka w szeregi PiS tak b y się nikt nie kapnął i by ten podgryzał od środka jedyny porządny i uczciwy rząd od upadku PRL. Te gnidy z PO teraz plują się gdy prawa wyszła na jaw i zawzięcie bronią swego agenta. Do tego POzdrajcy to ateiści chcący kumać się z komuchami z SLD też ateistami. Dla dobra Polski katolickiej wszyscy ateiści i wspierający ich masoni z tvn24 i gazety wyborczej powinni być wydaleni z terytorium RP tam gdzie ich miejsce. SLdowcy do rosjii a POwcy z Tuskiem na czele do Niemiec gdzie ich przyjmą z otwartymi rękami. Samoobrona to nasi rodzimi przestępcy to ich sami można rozliczyć i już. Jakże to było by pięknie. bez ateistów marionetek niemiec i brukseli z PO bez bezbożnych komuchów z Sld bez masońskiej TVN i bez zydowskiej Gazety Wyborczej. Prawdziwa Polska Niepodległa i Katolicka pod rządami Kaczyńskich i partii PiS bo tylko ona sprawić może że skończy się choroba państwa a obywatelom będzie lepiej.

Gość nie głupio piszesz
:-D

Gość deko boli gardło - cholercia
eh a jednak PiS już się za pranie wzieło .. cholercia

Gość Burza 1954
daj Boże, amen!

pod przykrywką praworządności, można wielkiego chłamu narobić.. i nawet nikt tego nie zauważy..

Gość o jejku ...
no w końcu ktoś z humorzastym pomyślunkiem tutaj :) Choć niekoniecznie po mojej myśi :D Ale i tak mi "wesoło" ;)

o Ziobro dziś przeszdł samego siebie niedługo ujawnimy materiały ws Tuska, Olejniczaka, Leppera i Giertycha.. Boże jaki on jest beznadziejny.. przecież to aż cuchnie.. kampanią.. wszyscy są beee tylko jeden PiS cacy.. i przekrętów żadnych nie robi.. mają więcej afer niż poprzedni rząd.. i onie będą ludziom oczy mydlić.. ja głosuje na PO :P:D albo na nikogo.. :P:D ale muszę iść do wyborów żeby ten PiS nie wygrał.. od nich tak czuć:P PRLem.. cos strasznego.. beznadziejni są.

Nie przekręcaj faktów :o Nie chodzi o żadne materiały W SPRAWIE Tuska Olejniczka itd., tylko materiały W SPRAWIE przecieku o akcji CBA dotyczące tych wymienionych osób! To zupełnie co innego. Czym to cuchnie dowiemy się po ujawnieniu tych materiałów, ale oczywiście \"ciemna masa\" już wydaje wyroki :o 🖐️

to siedz cicho ciemna maso.. to jest śmieszne i tragiczne co oni robią.. prać już zaczeli

a i naucz się szanować zdanie innych.. a nie odrazu komuś nawtykać..

no nie jak można kończyć i zaczynać dzień od polityki... ;P

eh.. co za dno.. jak PiS zresztą najmądrzejszy się znalazł.. i będzie mi tu dogadywał..

Jak rozmawia się o polityce to tak się często kończy:D,a chcąc czy nie chcąc muszę wielbicielowi przyznać rację🖐️

i jeszcze coś- i tak zagłosuję na PO, jeśli ktoś lub coś zechce mi to uniemożliwic, to będą mnie musieli ubezwłasnowolnic... ;) jeśli wygra PiS... wyjeżdżam.

sam pleciesz bzdury.. i na dodatek mnie obrażasz.. poziom PiSu :P

deko ---> Gdzie napisałem bzdurę? Bo nie wiem. Słucham. A określenia \"ciemna masa\" użyłem, ponieważ właśnie tak określić można ludzi, którzy bezmyślnie powielają co usłyszą w TV. I powtarzają wybiórczo, bo w TV też mówili (dla tych którzy nie zrozumieli słów Ziobry, a przekaz nie był trudny do zrozumienia) o specjalnym oświadczeniu Ziobry w tej sprawie 🖐️

deko ---> natomiast jeśli Cię to określenie uraziło, to... nie będę przepraszać za szczerość, bo nie mam tego w zwyczaju ;)

Gość młodzi do wyborów
no proszę was pis? ziobro? on jest taki prawnikiem jak ja zakonnicą. nawet student widzi błedy jego ''magicznej odmiany prawa'' podwyzszanie kar zamiast szkolenia policjantow szybkiego wykonywania wyrokow i usprawnienia procedury? ludzie w sredniowieczu byla kara smierci i inne temu podobne. tu nie o wysokosc kar chodzi i kazdy laik to wie! co oni oczyszczaja panstwo? sami z siebie teraz! ale chociaz dobrze ze oczysczaja. moze w koncu sie sami wykoncza. czytacie zagraniczne gazety? wspolczuja nam. pisza ze gorzej jeszcze w polsce nie bylo. dlatego mlodzi polacy idzcie do wyborow blagam. nie mowie na kogo glosowac to wasza sprawa. nie dajcie aby ludzi ktorzy maja nami rzadzic wybierali emeryci dla ktorych i tak nie ma znaczenia co sie stanie. rzad podwyzszyl emerytury? swietnie bo ta roznice wlasnie emeryci wydadza na wizyty w prywatnych gabinetach lekarskich:]

Zagraniczne gazety, które karmią opinie publiczną tym co powie Geremek czy Wałęsa? Też mi autorytety, haha :D Takimi gazetami to można sobie tyłek podcierać :D lol

Gość młodzi do wyborów
macie racje z tym wszystkim,. nie mozna tez bezmyslnie sluchac tv. trzeba przeczytac i wyborcza i newsweek i fakt i nasz dziennik. a nie czytac tylko nasz dziennik albo czytac wyborcza. fakt np zawsze jest po stronie aktualnie rzadzacych a dlaczego... w wielu artykulach widac stronniczosc autorow ale coz. miejmy swoj rozum. we francji frekwencja wyborcza bylo cos kolo 80% a u nas? sami ludzie po 60 roku zycia? chcecie tak zyc? chcecie nie wybierac a pozniej narzekac? prosze bardzo. bilety do londynu tanieja:D

Gość młodzi do wyborów
no wielbicielu 70b gazety gazetami ale kreuja opinie o nas wsrod innych narodow i chcemy czy nie jestesmy dla nich nieudacznikami:D