Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola hola hola

Mam żal do faceta ,ze nie cierpi razem ze mna/

Polecane posty

Gość anitkakaka
zobacz co sama piszesz, myslalas, oczekiwalas ze on sie zachowa po Twojej mysli a teraz jestes zawiedziona. nie ma tak latwo, dla faceta trzeba powiedziec przytul mnie, porozmawiaj ze mna bo nie daje sobie rady, smutno mi, pomoz mi. inaczej za chiny ludowe sie tego nie domysli a Ty bedziesz chowac w sobie zal. on nie wie jak Ci z tym zle, a ze jest kaleki emocjonalnie jak kazdy samiec nie potrafi sie wczuc w Ciebie tak do konca, moze wydaje mu sie ze jak zwykle sobie poradzisz.

Gość vbcz
ehh samolubna autorko tematu ! trzeba umiec mowic co sie chce, co sie czuje. jak on widzi ze wszystko ok, masz tam troche zjebany humor to po co ma sie z toba meczyc w domu? jakbys mu powiedziala jak bardzo wazne jest aby zostal dzis z toba, ze cierpisz, ze stalo sie cos okropnego i mu to wyjasnisz, na pewno by zostal. a jak nic nie mowisz tylko robisz glupie miny to sie nie dziw, bo jasnowidzami nie jestesmy. a moze jego przyjaciel ma bardzo powazny problem samemu i spotykaja sie aby to obgadac i poradczic? myslicie ze faceci tylko paplaja o meczykach i chleja? nie ! tez mamy swoje problemy, glownie przez panienki takie jak ty. tak wiec moze on poszedl tam bo juz nie mogl wytrzymac z toba? fakt faktem, chcesz czegos to naucz sie o tym mowic !!

Gość I TO SA SWIETE SLOWA
"fakt faktem, chcesz czegos to naucz sie o tym mowic !!" bo inaczej wychodza z tego jakies kalambury a zwiazki sie sypia

Gość do tej guiogiig
ty, ale w romansidłach nie ma tak, że jej się życie wali na głowe, ma do podjęcia ważne decyzje, a on jest z nią tylko wtedy kiedyś się bawią. ani w romansidłach tak nie ma, ani w związku gdzie ludzie są ze soną na dobre i na złe. gówniane masz pojęcie o udanym związku skoro twój związek polega na byciu razem w zabawie heh

Gość monni
A ja uważam, że guiogiig ma trochę racji. Nie cierpię histeryczek i sama nia nie jestem. Kobiety nauczcie się panować nad emocjami !

Gość ale o jaki problem chodzi
sa takie problemy, ze lepiej zostawic osoba z jej przemysleniami. moze napiszesz o co chodzi u ciebie? moze cos sie wyjasni, dlaczego tak sie zachowal, a moze i m pomozemy, doradzimy