Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawy z Pisu

Opozycję należy zamknąć.

Polecane posty

Gość prawy z Pisu

Za ciągłe szkodzenie interesowi narodowemu. Bo czymże jest nasza dzisiejsza opozycja jak nie opłacana przez ościenne państwa grupa chroniąca ich interesy i swoje na dodatek i wyprzedająca Polskę odchodząca od katolickich tradycji rzeczpospolitej na rzecz ateizmu i laicyzacji państwa. Patrzcie PO - pod wodzą niemieckiego pochodzenia Tuska, Tusk zrobi wszystko dla swojej ojczyzny niemiec i bruździ i szkodzi Do tego sterowany jest przez Bruksele która go opłaca, a nawet wprowadzili szpiega zdrajcę kaczmarka do szeregów pisu i to najperfidniejszy ruch platformersów jak dotychczas. Patrzcie na SLD- postkomuchy co do jednego. Dość 40 lat narobiły w polsce a jeszcze trzymają się patronującem ich rosjii Putina. i obie formacje wspierane przez masońskie TVN i żydowską gazetę GW tubę propagandowych kłamstw. Całe to towarzystwo na czele z Tuskiem,Kaczmarkiem, Kwachem, Geremkiem, Mazowieckim, Michnikiem do więzienia na długie lata. I byłby spokój.

Jaruzel i Kiszczak z Was wyłażą towarzyszu.... ale ta epoka już se ne vrati. Chociaż myślę że siedzenie w jednym pierdlu z Michnikiem byłoby dla mnie zaszczytem. Bo mnie też musielibyście wsadzić, drodzy PISobolszewicy.

Gość sfec
Precz z masońśtwem komusztwem i POizmem. Won z Polski .

Gość eeeh tam
OPozycja musi odejsc!