Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ant

How many frogs do I have to kiss before I find my prince???

Polecane posty

Gość Ant

Niedawno pisałam jak to cierpie z powodu rozstania... Mam wprawdzie dopiero 18 lat, ale moja pierwsza miłosc zostawiła mnie po 2 latach i 7 miesiacach... To była dla mnie tak niesamowicie trudne. Myslałam,ze tego nie przezyje... A teraz mineło juz 10 miesiecy i chyba jakos to sobie poukładałam. Niedawno tez zblizyłam sie do chłopaka, który mi sie bardzo podoba. Wczensniej utrzymywalismy tylko kolezenskie stosunki, ale przez te wakacji nasze drogi zaczeły sie czesciej krzyzowac. Tydzień temu wreszcie sie złamał i mnie pocałował. NIe wyobrazacie sobie mojej radosci... Jednak juz na drugi dzien przeprosił mnie za to wszystko i powiedział, ze nie che sie na razie z nikim wiazac. Nie jest na to gotowy, bo nie moze byc z kims tylko dlatego, ze nie moze byc z kims innym. Nadal czuje sentyment do swojej dawnej dzewczyny, która zostawił. Miał wyrzuty sumienia, ze zachował sie wobec mnie nie fair. A ja znowu czuje sie bezsilna... NIe moge nic zrobic. Ale po tym wszystkim nadal jestesmy w bardzo dobrych stosunkach. Duzo ze soba rozmawiamy, widujemy sie od czasu do czasu, jak wybiera sie gdizes z kolegami to najczesciej mnie tez zabiera i jestem zazwyczaj jedyna dziewczyna w tym towarzystwie. Czy mam prawo robic sobie nadzieje?????

Gość vi25
many , many frogs ...

Gość Ant
Chyba moja historia tez nikogo nie urzekła... ;-/ A ja sama nie wiem co robic, co o tym myslec, jak sie zachowac. Coraz bardziej mi chyba zalezy... Ale z drugiej strony nie wiem czy to jest "to" i czy po prostu nie tesknie za byciem z kims razem... Pomożcie...

Naucz się czuć dobrze sama ze sobą, naucz się spędzać czas sama ze sobą. Wykorzystaj czas, gdy jesteś sama na jakieś hobby, przypomnij sobie co lubiłaś robić jako dziecko i to zrób. A jak już nie będziesz miała kompletnie czasu na nic ani dla nikogo, to pewnie trafi sie TEN KTOŚ, i dla niego właśnie znów z czegoś zrezygnujesz:). Nie szukaj na siłę, nie warto...

Gość Ant
Tylko własnie ja zamiast czuc sie coraz lepiej sama ze soba to jeszcze bardziej teskni za tym wszystkim co niesie ze soba zwiazek... Wiem, ze musze to zmienic, bo w przeciwnym razie moge tyle rzeczy przegapic...

Gość Karambolka
Who knows?

Gość 76869605945848473473733

Gość Ant
BMI 19 ;-P Prawidłowa masa ciała. ;-)

Gość Ant
Mam nadzieje, ze taki moment jednak szybko nastapi. ;-))

Gość co oznacza tytuł topika

Gość Ant
Ile żab musze jeszcze pocałowac zanim znajde swojego ksiecia...

Gość a jeśli
Pocałunek musi być od serca i duszy bo inaczej będzie tylko lizaniem.

Gość Ant
To moze tez powinnam dac sobie taki opis, zeby mnie ten ksiaze mógł znalezc. ;-P A tak powaznie to jakos nie moge sie odnalezc w tej całej sytuacji...

Ehh Mróweczko, czasem żadna pocałowana żabka nie chce się zmienić w Księcia :(

Gość Ant
A gdy sie jeszcze bardziej na to wyczekuje to chyba jest z tym gorzej..

Gość Ant
Chyba zaczynam watpic w miłosc... Tak bardzo brakuje mi tego, zeby mnie ktos chocby przytulił... Z tamtym chłopcem utrzymuje kontakt, ale nawet gdy nawiazemy do tego wieczoru, gdy sie całowalismy to konczy sie na tym, ze pisze ze mu przykro, ze tak sie to poukładało, ale nie do kazdego potrafi sie na tyle zblizyc by byc z ta osoba...