Monika23M 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Tydzien tymu dostałam okresu ale trwał on tylko 2 dni i był bardzo skapy. Teraz mam częste zawroty głowy, bóle głowy, nudności. Po każdym posiłku jest mi nie dobrze i co kolwiek zjem i wypije to mi sie wszystko odbija. Czy mogę byc w ciązy? Prosze o pilną odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PIERNICZEK Napisano Wrzesień 2, 2007 Najlepiej zrób test :) Ja słyszałam o takim przypadku gdzie kobieta była w ciąży a w tym czasie przez 4miesiące miała okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika23M 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Zapomiałam dodac ze mój okres trwał zawsze 6 dni i od kilku lat było bez zmiany. A zawroty przewaznie wystepuja gdy prowadze samochod a nigdy nie mialam choroby lokomocyjnej. I bardziej czuje sie zmeczona i senna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 fajnie że napisałas kiedy ostatnio wspołżyłas i czy byl to stosunek zabezpieczony- na forum są jasnowidze przecież zrob test- najlepsze wyjście aha w ciąży nie ma miesiaczki bo miesiaczka to złuszczanie sie wyściólki macicy jesli nie wystąpiło zapłodnienie, w ciąży mozna miec PLAMIENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach