Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona_polska

związek ze starszym

Polecane posty

Witam! Chciałąbym spytać, czy są tu może Kobiety, które wlasnie zakochały się w starszym od siebie mężczyznie?! Mam dużo rozterek, choć już wiem, czego chcę i z kim chcę być. Najgorsze jak powiedziec o tym najblizszym osobom.. wiem ze dla mojej mamy bedzie to szok i caly czas zastanawiam sie jak to powinnam zrobic....

Gość 12 lat roznicy
Ja jestem juz 6 lat w szczesliwym zwiazku ze starszym ode mnie. A u Ciebie jaka jest roznica???

Gość 12 lat roznicy
no to troszke duzo... pomysl co bedziesz z nim robic jak bedzie mila 70 jak mu Bozia da

Poznalismy sie na wakacjach... wszystko zdazrzylo sie tak szybko. Wiemy, że oboje chcemy ze soba byc... co prawda dochodzi do tego jeszcze odleglosc, ale to jest teraz dla mnie malutkim problemem .... boje ze mama tego nie zrozumie... zaraz sie zacznie co to bedzie za zwiazek, ze On pewnie przezyl juz swoja wielka milosc... ze nie bedzie chcial miec kiedys ze mna dzieci... eh ale wiem ze musze to zrobic, łudze sie, ze jakos to zrozumie i zaakceptuje...

Gość Bluebutterfly
Zagubiona, zajrzyj na podany przeze mnie link. Zajdziesz tam odpowiedzi na wszystkie swoje pytania i wątpliwości. Naprawdę nie ma sensu zakładać sto piątego topiku na ten sam temat.

Gość Bluebutterfly
ups, sory nie przeczytałam :)

Gość Bluebutterfly
Nie, ale dotyczy to moich rodziców :)

Gość do zagubionej
a jakie masz relacje z ojcem? odległośc to nie jest "malutki problem", pomyslalas, ze on moze szukac "zastępników"? Związki na odległośc są bardzo bardzo trudne, dochodzi do tego kwestia różnicy wieku, ale.........zyczę wam jak najlepiej:)