Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdynand_zlota

Gdzie są piękne dziewczyny?....

Polecane posty

Gość ferdynand_zlota

Gdzie jesteście? no gdzie?!!! Chciałbym poczuć jeszcze raz TO kiedy zobaczyłem... JĄ...

Gość balbinkaa
tu jestem! tu! :D

Gość ferdynand_zlota
nie wierze Ci:/

A ONA taka byla cudowna? piekno jest pojeciem bardzo wzglednym

Gość ferdynand_zlota
Kiedyś na jej widok szybciej biło mi serce... A teraz jak ją widze chce mi sie rzygac..:/

Gość kochaj wystarczy
Decha co jest ..?

a dlaczego chce ci sie....? pewnie ci jakas przykrosc, swinstwo zrobila i dlatego tak jest

Gość ferdynand_zlota
za każdym razem gdy sie widzimy uśmiecha się do mnie i mówi to okropne "cześć" a ja nawet na nią nie zwracam uwagi. Kiedys jak się przejem pójdę pod jej dom.

Gość ferdynand_zlota
Co najlepiej zrobić w takiej sytuacji? Znowu zacząć z nią rozmawiać? Juz od roku gdy ją spotykam tak się dzieje... Niby byly przeprosiny, ale...

Ale powiedz co sie stalo i dlaczego masz do niej teraz taki stosunek?

Gość ferdynand_zlota
najpierw byla niespełniona miłość, potem tylko przyjaźń. Zaczelismy sie ciągle kłócić i przepraszac. Przyszedl w koncu taki dzien ze jej wszystko wyrzucilem i kontakt urwal sie na pol roku. Zrobiła ze mnie idiote przy wszystkich i powiedziala zebym sie odp*erdolil od niej. Po pol roku odezwalem sie do niej i przeprosilem. Przeprosiny przyjela i zaczelismy troche rozmawiac. Potem kontakt sam z siebie jakos sie urwal i gdy wyslalem jej w lipcu esa juz sie nie odezwala. Teraz za kazdym razem niby jest ten usmiech ale ja po prostu nawet nie moge na nia spojrzec.. to tylko część bo to baardzo dluga historia.. Chodzi mi o to ze czuje ciagle ta niechęć do niej i czy lepiej zachowywac w tej sytuacji jakis kontakt, czy tak jak ja powstrzymywac sie od tego i poczekac az wszystko wroci do normy.

hm..trudno cokolwiek radzic, ale skoro tak do ciebie powiedziala to musialo cie to zabolec. Ja, bedac zle traktowana przez faceta po prostu powiedzialam ze chyba bedzie lepiej gdy nie bedziemy sie ze soba kontaktowac. Do spotkania nie dojdzie predko bo on jest za granica. Zlosc na niego- minela z czasem, ale ilekroc przypomne sobe jego zachowanie, jego\"maslene oczy\", wzrok jakim wodzil ze innymi panienkami to stwierdzam ze dobrze zrobilam. Wiele rzeczy mi go przypomina, ale przez szacunek do samej siebie wole nie kontaktowac sie z tym czlowiekiem. mysle ze na razie nie powinienes sie z nia kontaktowac. Ladne usmieszki niczego nie zalatwia, a gdy ty sie do niej po raz kolejny zblizysz, mozesz dostac nastepnego kopa. Wiec zastanow sie cz zaprzatac swoje mysli taka dziewczyna, jestem pewna ze jest wiele dziewczyn wartosciowszych od tamtej. Tylko musisz zamknac tamten etap w zyciu i otworzyc sie na nowe:)

Gość ferdynand_zlota
tylko ze mi jest bardzo trudno... bylo juz kilka dziewczyn ale ja jestem zmuszony widziec ją prawie codziennie:/- szkola...

No w tym wypadku faktycznie trudno. w szkole nietrudno sie spotkac. Moze po prostu staraj sie nie wdawac z nia w zadne rozmowy, spedzaj czas ze znajomymi, pokaz jej ze masz inne zycie, a twoje mysli nie kreca sie tylko wokol niej.