Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża pani ginekolog

Pigułki antykoncepcyjne nie zawsze u wszystkich skuteczne

Polecane posty

Gość sssaczek
czy ginekologów uczą czegoś na temat metod naturalnych?

Gość i nastała cisza

Gość taka -sobie
a dlaczego nie mam okresu? bralam 2 opakowania pod razd novynette i dzis mial byc ale go nie ma. dodam ze oprocz tabletek stosujemy tez prezerwatywy

Gość reb
witam. ostatnio przeszlam grzybice pochwy. wczoraj zakonczylam leczenia. pani ginekolog przepisala mi nystatyne i po jej skonczeniu mialam uzywac przez 6 dni jakies globulki na odbuowe flory z paleczkami kwasu mlekowego. chcialam zapytac czy sluz w bialym kolorze jest normalny? czy spowodowany tym leczeniem? kluje mnie rowniez w podbrzuszu ale gdy bylam na usg nic nie wyszlo. prosze o pomoc!!

Gość fasolka343
a jabym miala taka serdeczna prosbe do pani ginekolog na odpowiedzenie na 1 pytanie.jesli moge oczywiscie:) biore kolejne opakowanie logestu.w czasie poprzedniego opakowania, jednego dnia zwymiotowalam w ciagu 2 godzin po zazyciu tabletki.nie kochalam sie z chlopakiem, bo wyjechal.dostalam normalnioe okres.moje pytanie jest takie.czy tamte wymioty moga miec jakis wplyw na dzialanie tabletek z tego opakowania ktore teraz biore? serdecznie pozdrawiam:)

Gość Sandra1234
Mam pytanie do świeżej pani ginekolog !! Otoż biorę po raz 2 diane_35 nie zadziałała na mnie tak szybko jak za pierwszym razem..Mam przepisane na 7 miesięcy, teraz koncze 4 opakowanie ale boję sie co bedzie po odstawieniu, nie chce znowu wygladac tragicznie zeby wszyscy sie na mnie patrzyli:( Jakie tabletki powinnam przyjmowac aby po skonczonej kuracji efekt Daine był podtrzymywany?? Co sadzi pani o Cypreści i Syndi 35 sa lepsze od Dainy i mnie szkodliwe? Jaka jest prawda?? Bardzo prosże o odpowiedz

Gość baba z wozu i juz
a ja mam pytanie jak to w końcu jest z tymi tabletakimi to ONE POWODUJĄ BEZPŁODNOŚC CZY NIE MAJĄ NIC W SPÓLNEGO Z TYM ZE PO TYM JAK KOBIETA ODSTAWI TABLETKI ICHCE ZAJŚC W CIĄZE TO NIE MOZE???????