Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatekkkkkkkk

wielkie pragnienie

Polecane posty

Gość kwiatekkkkkkkk

Od wielu lat pragnę poznać prawdziwego, wspaniałego przyjaciela. Nie wiem czy mam takiego pecha do facetów, czy nie umiem stworzyć takiej relacji. Mam doła.

Gość kwiatekkkkkkkk
szukam, szukam i nic:(

Gość haha tral la la
ja mam 35 lat i dwoje dzieci i do tej pory takiego nie znalazłam hahahahahhahahaa

Gość kwiatekkkkkkkk
heh może tak już ma być, a tak bardzo chciałabym mieć przyjaciela, mam dość koleżanek, przyjaciółek, same plotki, zazdrość, a tak mam wielką nadzieję żeby mieć przyjaciela - mężczyznę ...

Gość agnesina
Nie ma mezczyzn przyjaciol. Ja raz mialam przyjaciela faceta ale byl jaka dziewczyna. Gadalam z nim nawet o podpaskach, nawet go nie traktowalam juz jak faceta. Facet to facet. Moze byc fajnym kolega ale mysle ze na pewne tematy jest limit. A moj facet jest od kochania mnie:)) Od gadania mam jednak kolezanki.

Gość kwiatekkkkkkkk
Wielbicielka nie tylko 16 cm - mimo wszystko dzięki:)

Gość kwiatekkkkkkkk
Właśnie to mnie najbardziej wnerwia, że facet odrazu myśli że czegoś od niego chcesz więcej, wystarczy tylko trochę okazać zainteresowania. Sama mam męża i nie w głowie mi jakieś flirty, czy dwuznaczności... Pozdrawiam Was serdecznie;)

Gość kwiatekkkkkkkk
Justynaaaa - czy Tobie się udało kiedyś zbudować taką przyjaźń??z jakimś mężczyzną? Sama czasem się zastanawiam czy być może wysyłam złe sygnały, ale z drugiej strony trudno budować przyjaźń udając kogoś kim się nie jest:):)