Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafiego rozważania

dziewictwo - patologia dla dziewczyn po 17 roku życia!

Polecane posty

Gość Rafiego rozważania

Według mnie jest nie normalne że dziewczyna powyżej 17 lat jest dziewicą, to patologia. Na taką dziewczynę patrzy się jak na ćpunkę. Przecież jak ma powyżej 17 lat i jest jeszcze dziewicą, to coś musi z nią być nie tak? Normalne dziewczyny, stają się kobietami przed 17 rokiem życia, takie są teraz czasy i to świadczy o kobiecie.... normalna ma w wieku 17 lat to już za sobą.

głupia prowokacja, u mnie w klasie tylko jedna straciła dziewictwo... Zmień prase którą czytasz. Chyba naczytałeś się za dużo bravo.

Gość paryz hilton
oj gupi jesteś i tyle kazda laska która robi zsiebie kurwiszona przed 17 jest dal mnie nie normalna -jesteś chyba z pokolenia gimbusów :-(

Gość paryz hilton
szukasz kurwiszonów twoja sprawa

Gość Rafiego rozważania
Nie piszcie głupot. Znam to i wiem że takimi zatwardziałymi dziewicami chłopaki się nie intersują bo po co?

Gość paryz hilton
a propos ile masz lat?

Gość visss
takimi kretynami jak ty za to nie interesują się wartościowe dziewczyny. bo po co?

Gość 4nn4
pierdolisz gosciu, ja wolalam poczekac na swojego ukochanego i z nim to zrobic w wieku 22 lat niz po krzakach byle komu dawac... A te 16tki to wlasnie takie sa - daja dupe byle komu... chcesz taka laske miec co w wieku 17 lat miala powiedzmy 20 facetow ???

A i patologią jest to co mówisz a nie dziewczyny które chcą stracić dziewictwo z ukochaną osobą ,a nie z takim gnojem jak ty

Gość wacława17
hahahahahahahahaha autorze topiku, w zyciu sie tak nie usmiałam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja..................
mam 21 lat, jestem dziewicą i nie zamierzam przestać nią być z byle kim... co za idiota, chyba pedofil jakiś... nic nie jest ze mna nie tak, jestem ładna, zdolna, studiuję na dobrej uczelni i mam dobrą pracę. Dziewictwo stracę z kimś kogo będę kochać, inaczej to dla mnie OBRZYDLIWE!!!