Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaBaker

Ja chcę na studia!

Polecane posty

Gość MaBaker

Mam juz dosyc domu, wiecznego zrzędzenia rodziny, bezcelowosci życia. Tesknię za znajomymi, za dniami pełnymi zajęc, ba, za nauka nawet (choc wiem ze mogę tego potem żałowac). A przede wszystkim tęsknie za WOLNOŚCIA! Za imprezami, za tym że nikogo nie obchodzi gdzie ide, z kim i kiedy wróce! I za tym ze robie co chce i kiedy chce bez tłumaczenia się! jeszcze miesiąc......

ja mam dokładnie tak samo, na szczeście znalazłam sobię prace na wrzesień.,Pozdrwiam i nie łam sie za miesiąc znowu studia!!!:):P

Gość MaBaker
Ech tak... ja tez szukałam ale było za pożno, nie znalazłam nic, popracowałam 2 tyg. jako hostessa.... Dostaję na głowę powoli...

Tez tak mam, nudzą mnie dnie spelniane przed tv albo kompem:o Chcę zeby cos się dzialo,tęsknię za moją grupą, za znajomymi, za ulicami miasta w ktorym studiuję...za samodzielnoscia. Ale z drugiej strony bardzo dobrze pamiętam jak w czerwcu plakalam z nerwów przed egzaminem, jak planowalam sobie dokladnie co będę robic, jak marzylam o beztrosce. Eh...wszystko moze czlowieka znudzic. Wiem ze w listopadzie bede odliczac dni do przerwy swiątecznej...ale mimo to chcę juz na studia:o

Gość a ja nie
A ja nie! Pracuję i na studiach też będę pracować, tylko mniej:) na myśl o uczelni ciarki mnie przechodzą:(

Gość MaBaker
pinakolada - normalnie jakbys napisała o mnie... tez nie zapomne nigdy tego stresu, marzyłam o tych wakacjach a teraz mam ich dosyc.

a mi sie chce wymiotowac, jak pomysle ze musze wrocic do szkoly

a mi się na studia nie spieszy :D znajomych nie mam, na imprezy nie chodzę i tak nikogo nie obchodziło by jak bym gdzieś polazł i jeszcze trzeba promotorowi pokazać co już się skrobnęło z mgr a ja nic nie mam :( nie nie spieszy mi się :D

Też tęsknię za uczelnią. Tyle nowych wykładów będzie, zajęcia w szpitalu, achh. Chcę już do pacjentów. W tym roku praktyki będę miała na geriatrii, ratunkowym, psychiatrii, pediatrii z dzieciaczkami :) i w przychodni. Jak ja kocham pracę w szpitalu :D

Gość MaBaker
No własnie. Ja tez za szpitalem tesknię. Fizjoterapia. Ja chce do ludzi, nie moge wysiedziec w domu, chociaz co prawda to prawda, licencjat sie zbliza a ja nawet nie szukałam niczego do pracy. Ale pomartwie sie o to w pazdzierniku...

Gość wow rox
a ja jak najdalej od tego ! nie chce wracać do tego wyścigu szczurów, fałszywych ludzi, zadufanych w sobie profesorów, zajęć tak rozłożonych, że spędzasz tam cały dzień itd...Ja już chce do pracy!

ja tez juz bym bardzo chetnie wrociła na uczelnie wreszcie by sie cos działo juz mnie trafia jak siedze tak w domu

Gość brazowooka
tez mam juz dosyc siedzienia w domu i tsknie za samodzielnoscia, wolnoscia, aj w sumie to tez bym juz chciala pazdzirnik

Gość MaBaker
my tu o powaznych sprawach a ten o paście do zebow....

ja ide dopiero na 1 rok ale szczerze mowiac juz sie nie moge doczekac:) mam nadzieje tylko że się nie rozczaruję... ze nie trafi mi sie grupa samych kujonow i sztywniaków bo chyba się potnę.... :/