Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iguniiiiaaa

Córka zapytała sie

Polecane posty

Gość iguniiiiaaa

co to orgazm? słyszała moją rozmowę z męzem o seksie i o orgazmie jak jej to wytłumaczyć ma 7 lat?

Gość iguniiiiaaa
Błagam napiszcie nie wiem co jej powiedzieć a ciągle pyta mamusiu to co to jest?

Gość to tak wielkie zadowolenie
że aż się ma dreszcze i człowiek czuje się szczęśliwy. Naprawdę nie wiesz co to orgazm ? :-)

Gość tłoczny tramwaj
moze powiedz jej ze to takie przyjemne uczucie, wtedy czlowiek czuje sie bogo, jest cieplo i milutko. Nie trzeba tlumaczyc od razu calego dochodzenia do orgazmu;) ale warto nadmienic ze to pozytywne odczucie:)

Gość tłoczny tramwaj
błogo mialo byc:)

Gość iguniiiiaaa
dzięki Ps: oczywiście że wiem tylko nie wiedziałam jak jej to powiedzieć bo ciekawska jest i ta odpowiedź jej nie wystarczy... a potem pytanie a mamo a czemu ty je masz i kiedy.. eh:)

Gość iguniiiiaaa
ostatnio przebudziła sie w nocy a my z męzem...:) potem też 100 pytań :) a ja nie doświadczona nie wiem jak jej to wytłumaczyć... będę wdzięczna za podpowiedzi

Gość tłoczny tramwaj
hmm...kiedy masz orgazm...no mozesz odpowiedziec ze orgazm maja dorosle kobiety*, ktore maja swoich mezow** , przytulaja sie do nich itd. * po co mowic 7 letniej dziewczynce ze orgazm maja juz 15 latki;) ** nie ma co wnikac w seks pozamalzenski;) za male dziecko:)

\"moze powiedz jej ze to takie przyjemne uczucie, wtedy czlowiek czuje sie bogo, jest cieplo i milutko\" - to jak będzie pod kołdrą i się do niej przytulisz, powie ci \"mamo, mam orgazm\" :D:D:D ;)

Gość tłoczny tramwaj
normalnie, powiedz ze kochasz jej tatusia i tak sie do siebie przytulacie, ze jest wam wtedy dobrze i milo, ale ze chcecie zeby wam wtedy nie przeszkadzac bo to taka prywatna sprawa:)

Gość iguniiiiaaa
właśnie dlatego nie wiem co jej powiedzieć...

Gość tłoczny tramwaj
hmm..;) madre spostrzezenie. Ale coz, no przeciez 7 letnie dziecko nie moze jeszcze pewnych rzeczy wiedziec. Ok no skoro zle podpowiadam to juz nic nie bede mowic.

Gość iguniiiiaaa
tłoczny tramwaj Mów mów moze mi pomozesz

Gość iguniiiiaaa
to jej pytanie: Mamo a dlaczego kiedy sie przytulaliście nie miałaś bluzeczki? jak my sie przytulamy to masz ją? Moja córcia ma konretne trudne pytania...

Gość ja mam dla was radę
7 letni dziecko nie może wiedzieć? ja w wieku 5 lat juz wiedziałam najgorzej jak dasz jej odczuć, ze zle robi, ze pyta o takie rzeczy i złe podejście mają rodzice, którzy strofuja swoje dzieci za takie pytania i daja im odczuć, ze to jest złe a ma niejakie pojecie o seksie twoja córka? bo jesli nie to nijak jej tego nie wytłumaczysz

Gość iguniiiiaaa
coś wie ale to bardzo mało nigdy nie pytała do czasu kiedy nas nie zobaczyła...

Gość tłoczny tramwaj
ale nie chodzilo mi o to ze nie moze wiedziec, bo o takich rzeczch trzeba rozmawiac, ale chyba ta pani nie stresci tej malej dziewczynce calego aktu seksualnego aby w koncu wytlumaczyc co to jest orgazm. Dziecko nie moze myslec ze seks jest czyms zlym bo to moze odbic sie na jej psychice i w przyszlosci moze podchodzic do seksu jako do czegos zlego itd. A tak nie moze byc. A co do tego braku bluzeczki to chyba nic nie wymysle:o

Gość 1megg
pamietaj, ze to tylko 7 letnie dziecko o innej psychice, ja np nie chcialabym w tym wieku zobaczyc moich rodzicow w akcji:O

Gość iguniiiiaaa
tłoczny tramwaj Ja też mam problem z tą bluzeczką :)

Gość iguniiiiaaa
1megg Rozumiem my mieliśmy zamknięte dzwi ale byliśmy tak zajęci sobą ze nie zauważyliśmy jak córcia weszła

z tym mówieniem córeczce że orgazm to miłe i przyjemne uczucie to bym uważała, bo mała jeszcze kiedyś w szkole tym wypali np. podczas opisywania obrazka, zobaczy zadowoloną i uśmiechnietą osobe i wtedy stwierdzi że ona musi miec orgazm:P

HEJ:) hm...jakby to wytlumaczyc. Dziecko musi zaspokoic swoja ciekawosc, bo inaczej nie da spokoju, a mowiemie: powiem ci kiedy indziej nie da wymiernego rezultatu. Trzeba pomyslec co z ta bluzeczka:classic_cool:

Gość iguniiiiaaa
Solni Trzeba bo ją to naprawdę ciekawi a sama nie wiem co jej powiedziec

No wiecie co, to trzeba sobie sprawic chyba zamek do drzwi;) malutkie dzieci chodza do rodzicow a bo to zimno, a bo straszy... Mnie samej sie cos takiego przydarzylo ze zastalam moich rodzicow\" w akcji\" bylo ciemno ale chyba oni sie gorzej poczuli, ja tylko staralam sie nie wybuchnac smiechem ze przylapalam \"staruszkow\" na harcach;)

Gość iguniiiiaaa
Solni Zamek dobry pomysł ale co z bluzeczką?

jeśli twoja córka chodziła do przedszkola to z pewnością wie czemu przytulałaś męża bez bluzki... twoje dziecko ma 7 lat nie traktuj go więc jak 4 latka... jesli ma kontakt z innymi dziecmi to one napewno już je poinformowały co sie z czym je;)...