Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój psełdonim

dyskusja na ogólnym

Polecane posty

Nie nie i jeszcze raz nie ! nie wierze w to co tu przeczytalem :D juz dawno nie bralem udzialu w tak zajmującej dyskusji ...pozwolicie zatem ze wroce tu jutro :D :D

No cóż,ja wróciłam,chciałam się podzielić z szanownym gronem,swoimi przemyśleniami,a tu,proszę..........Nikogo nie ma:( Wszyscy poszli spać. Ja kliknę w Pajacyka i inne linki,które pomagają ludziom i zwierzętom,i też pójdę w ramiona Morfeusza:) Spokojnej nocy🌻 Niewątpliwie jutro dyskusja nabierze nowych rumieńców.:)

ja jestem,ale w tak szanownym gronie ngdzie wszystko jest wiadome i klarowne nie bede podważała waszych decyzj

Witam szanowne grono w poniedziałkowy poranek ;) sądzę że dziś dyskusja nabierze nowych rumieńców ... i poszerzy nam się grono dyskutantów :)

Gość frk-099
Ja jednak chciałem zwrócić wagę, że skupianie się na szczegółach przyczyni się do zatracenia szerokiego oglądu sprawy. Proszę mój głos potraktować jako głos nieco odrębny, wnoszący niejako klimat kontrowersji w tą intrygującą dyskusję.

Witam zacnych rozmówców ze szczególnym wskazaniem na nowych członków (ekhmm... ;) ). Niestety poziom mojej elokwencji jest dziś niższy niż w dniach poprzednich, dlatego też proszę nie mieć mi za złe ewentualnych nieścisłości w toku myślowym. Ramzes - słyszałam o Tobie wiele dobrego... ;)

Gość ciupciak
pragnę zauważyć iż dyskusja owa jest dziełem ,wynikiem wysoce prężnej parcy umysłu autora

Gość ach jak miło
rozbestiwć sie w bezgranicznie uduchowionym temacie topiku

Problem w tym, że szanowny autor zwiał po pierwszym poście ;) Nie, przepraszam... Zwiał to niezbyt ładne określenie. Lepiej posłużę się zwrotem \"wycofał się\".

Gość poprostu spieprzył dziad

Och, nie wprowadzajmy niepotrzebnych niegrzecznych sformułowań. Dbajmy o wysoki poziom tego topicu ;)

Witam!:) Ramzes,wycofał się po angielsku,że tak to ujmę. Mam nadzieję,ze mimo,iż jest poniedziałek,poziom dyskusji pozostanie na poprzednim poziomie.:) ♥♪♫

Marketo, witaj :) Ja także mam taką nadzieję, jednak z góry uprzedzam, że będzie ciężko... Poniedziałek robi swoje...

Gość frk-099
Kontynując żarliwie rozbestiwony wątek, chciałbym położyć tamę kolejnym kontrowersjom, które narastając lawinowo, intensyfikując polaryzację stanowisk.

Oby topic przetrwał. Naszły mnie teraz wątpliwości, bowiem dzieło tak wiekopomne jest chyba skazane na upadek... Wszystko co dobre, szybko się kończy... 😭

Ależ skąd......Topik nie upadnie.skąd takie czarnowidztwo? Może jest niezbyt dużo dyskutantów obecnie,ale wiadomo,jedni poszli pogłębiac swoją wiedzę,inni pracować na rzecz rozwoju gospodarczego kraju,inni mają także swoje,bardzo poważne zajęcia.:) Wszystko wróci do normy popołudniu,najpóźniej wieczorem. ♥♪♫

Gość frk-099
Radykalizm niektórych wypowiedzi poraża! Tymczasem główny wątek dziczeje jak krzew winny, który nie przycinany regularnie przeradza się w potworny krzak, splątany i niszczący.

Gość ciupciak
niech dyspóta na tym topiku trwa nieustannie aby jego spuścizna dla przyszłych pokoleń forumowiczów nabrała przeogromnych rozmiarów i była brzemienna w skutach niesienia kultury

ciupciak - wspaniałe podsumowanie ;) Takie wzniosłe... :classic_cool: Zmykam już. Do ponownego spotkania się z Wami, szanowni rozmówcy :) 🖐️

Gość frk-099
I tenże krzak spotworniałymi pędami oplata wszystkich dyskutantów. Najpierw za nogi, czego w ferworze dyskusji nikt nie zauważa. Potem splątuje cieńkimi ale silnymi witkami, rozmachane gestykulacją ręce. Interlokutorzy miotając się, bezradni padają na ziemię. Pędy dopadają gardeł i owijajac sie wokół szyj, duszą. Rzężenia, gulgoty i ostatnie krzyki unoszą się ponad spazmatycznie drgającymi ciałami...

nie może tak być ... by dyskutańci polegli w tak drastyczny sposób... więc przycinam pędy by dyskusja mogła trwać ...a topik przetrwał jak najdłużej ...

Gość nieśmiała pyta
czy mogę zadać jedno pytanko z innej beczki???potrzebuję porady

Gość ciupciak
pytaj owieczko albowiem "kto pyta tan nie błądzi"

Gość ciupciak
ten to tu topik jak pochodnia wyłania sie sposród bezładu i rozgardiaszu ludzkiej "netowej" paplaniny