Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój psełdonim

dyskusja na ogólnym

Polecane posty

Gość mój psełdonim

jak w temacie

Tak... No więc, jakby \"to zgrabnie\" ująć... Ciekawy temat... Taaaa.... ;)

Ja również odnosze wrażenie ,iz nigdy wcześniej nie spotkałam sie z tak wysublimowanym zjawiskiem , jak ta grupa doskonale wykształconych i elokwentnych rozmówców , nie spotkałam tez równie wykwalifikowanych znawców w wyżej wymienionym temacie.

Gość anonimka niedzielna bez roweru
:D

jankesa - szalenie miło czytać Twe pięknie dobrane słowa, to prawda - jesteśmy grupą niezwykle elokwentnych rozmówców tudzież dyskutantów ;) Czujecie nutkę dekadencji w tym topicu?? :classic_cool:

Aby nawiązać do niezwykle, równie waznych wydarzeń dni ostatnich powiem \"fell\' :P

No cóż.......Muszę na parę minut opuścić tak miłe grono i szalenie interesującą dyskusję. W tym czasie,przemyślę sobie niektóre zagadnienia,poruszane tutaj.

Marketa - to bardzo dobry pomysł... Udaj się w ustronne miejsce i na spokojnie wszystko przemyśl... Nie działaj pochopnie, daj nam wszystkim szansę...

w małej przerwie natarłam me zwiewne ciało odpowiednimi specyfikami , było to bardzo emocjonujące , ale nie dorastające obecnemu zagadnieniu \"do pięt\"

Gość Marketa jestes Czeszką
?:)

Jest mi niezmiernie przykro, lecz muszę zakończyć tę fascynującą dyskusję, która tak pięknie ubogaciła moje wnętrze... Czuję się teraz taka oświecona :classic_cool: Dobranoc szanownym rozmówcom :) 🖐️

dobranoc , nigdy nie było mi tak miło konwersować z równie elokwętną osobna jak Ty- Droga Rozmówczyni , oby kiedys nadarzyła sie równie owocna w wymiane poglądów noc.