Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paprotka_Streetcom

PROBIOTYKI

Polecane posty

Gość Paprotka_Streetcom

witajcie dziewczynki, Ja mialam przyjemność skorzystania z probiotyku, który nazywał się o ile pamiętam LaciBios Femina. Najlepiej stosowac go profilaktycznie. A i jest to środek Doustny, nic nie trzeba smarowac:P bardzo wygodny. Ja mialam bardzo czesto jakies zapalenia...: swedzenie, bol, zaczerwienienie to byla normalka w moim przypadku, a tak mnie to wkurzalo...TERAZ JEST ZNACZNIE LEPIEJ...W STYCZNIU dostalam pierwsze opakowanie, od tego czasu sama sobie funduje i nie narzekam...chodze na basen saune i nic nic :)))))) Polecam polecam

Gość mmhhmmm jasne
a świstak siedzi i zawija...ja teżmiałam okazję skorzystać i probiotyk jak każdy inny na pewno nie działa na problemy intymne bo jak niby bakterie przyjmowane doustnie(dojelitowo)przedostają sie do pochwy może z dupki wędrują po majtach.jeśli chodzi p probiotyki pytałam mojego ginekologa-powiedział, że można brać ale lacibios f. jego zdaniem jest droga i przereklamowana...a jest mnóstwo probiotyków na rynku skuteczniejszych i przedewszystkim tańszych.Gdzieś już czytałam też o tym, że ktoś na wielu forach natrętnie to zachwala...hmm dziwne!i tutaj też, a o ile zastanawiasz się czy dobrze pamiętasz nazwę tego cód probiotyku to napisałaś perfekt i wiedziałaś nawet gdzie dużych literek użyć

Gość takie
a cud pisze się w ten sposób

Gość mmhhhmmm
ohh przepraszam...cud

Gość agula8
tak się składa że akurat bakterie mają zdoność przemieszczania się, jako ktoś ma pojęcie o biologi komórki to go to nie zdziwi.Ale innym może się to wydać śmieszne i faktycznie te bakterie z przewodu pokarmowego przez odbyt wędrują do narządów płciowo-moczowych i tam równiez się kolonizują.A co lacibios feminy to niestosowałam, ja akurat łykam provag-jego działanie jest podobne.

Gość polkaaa
działanie provagu do lacibiosu jest podobne, ale bardziej skuteczne, ponieważ provag posiada bakterie od polskiej kobiety, czyli reprezentującą polską florę bakteryjną.Lacibios-nie.To z teorii.Lacibiosu nie brałam-odradzał mi ekarz, natomist polecał mi provag-stosuje jak zachodzi potrzeba i generalnie nie mam większych problemów.Jak natomisat sobie odpuszczę to problem sie pojawia,np ostatnio brałam antybiotyk i nie kupiłam sobie probiotyku i złapałam grzybicę.