Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredny typ

Prawdziwe foto Czarniejszej niż Mrok, szukałem sporo, a więc dziękujcie.

Polecane posty

Wiesz co, dorosłość mnie przeraża. Szczerze. Jest to rzecz tak straszna, że myśląc o niej szybko wpędzam się w myśli samobójcze - więc o tym nie myślę. Jestem Piotrusiem Panem, zawsze pozostanę dzieckiem. Przykładowo, właśnie załatwiam sobie pracę za granicą - przez agencję... To nic, że z moimi kwalifikacjami teoretycznie mógłbym znaleźć pracę za 10 - 12 EUR za godzinę. Ja nie chcę. Ważne, że agencja się mną ZAOPIEKUJE, tzn. załatwi pracę, mieszkanie, ubezpieczenia, itp. za mnie. Że nie będę musiał dbać o siebie i o swoje sprawy, bo zrobi to ktoś inny. Że uniknę koszmaru dorosłości, od którego chyba nawet śmierć jest lepsza. To nic, że zarobię tylko 6 EUR na godzinę... Całe szczęście, że jest mi dane żyć w czasach, gdy nawet tacy jak ja dadzą sobie radę - bo mają do pomocy odpowiednie instytucje...

Ojej... No ja jestem opcją żeńską Piotrusia Pana:O Ale na wszystko się znajdzie rada:) Żeby nie martwić się wielkim dupskiem znalazłam sobie faceta, który ma większy tyłek od mojego:D Jak nie chcę sama wyjeżdżać zagranicę, to zawsze jadę z kimś:) Jak nie chcę być dorosła, to od razu wszystkich uprzedzam, że jest źle i tragicznie i tyle:classic_cool:

Hehe, widzę tu moją linię obrony: jestem głupi, beznadziejny i brzydki. Niekoniecznie jest to prawdą, ale... Jeśli przyznam, że jestem w czymś dobry, to nieprawidłowe wykonanie tego czegoś wszyscy będą mieli mi za złe (czymkolwiek by to nie było) - jeśli zaś zrobię to dobrze, po prostu nikt się nie zdziwi, bo tak sam mówiłem. Ale jeśli będę uparcie twierdził, że jestem we wszystkim do dupy, to jeśli coś spartaczę, i tak każdy powie: \"no dobra, uprzedzał, że jest w tym do dupy\". Kiedy zaś coś mi się uda - każdy powie: \"WOW, a ponoć miał być w tym do dupy!\"... Chyba tę samą zasadę stosujesz wobec siebie... a na pewno wobec swej urody ;-):P

Gość Jesteś pewnie
młody i nie masz wprawy w piciu. Wszystko przyjdzie z wiekiem, jeśli wątroba wytrzyma.

Gość Jesteś pewnie
E tam, już Ty mi nie wmawiaj, że ta dzisiejsza młodzież taka felerna.

Gość Naprawdę szczere
gratulacje. Przy takiej precyzji mógłbyś zabrać się też za prawne środki płatnicze.

Do pieniędzy to nie mam szans. Potrzebny jest odpowiedni papier, specjalna drukarka, generatory hologramów, a nade wszystko - odwaga i gotowość do spędzenia 25 lat w pierdlu, bo tyle grozi za podrabianie kasy... Nie piszę się :P ...Ale kiedyś z kolegami podrabialiśmy (kczywiście jednostronnie, żeby się nikt nie przyczepił) banknoty 200-złotowe. Rzucało się takie coś przed klasę i czekało na przerwę :classic_cool: Ale się dzieci lały po mordach :D Aż wreszcie któreś podniosło i ze smutkiem w oczach i w głosie mówiło: \"fałszywe\" 😭 Ech, liceum to były piękne dni... A ile się wtedy piło :classic_cool:

Gość Naprawdę szczere
Picia w liceum nie pochwalam, podrabiania kasy też nie, i rachunków także. Ale jak mus, to mus.

Gość jfk
jak mus to tylko owocowy.

hahahahahahahahahaha........... no nie moge!! wez dlugi rozbieg i wyceluj dobrze w mocna sciane. moze ci przejdzie. juz wczoraj ci mowilem, ze sledczy z ciebie mizerny. chuja tam wiesz o czarniejszej i probujesz pokazac, zes taki sprytny. ale ci nie wyjdzie. chocbys nie wiem jak liczyl, dodawal i odejmowal te lata, to i tak nie trafisz na wiek Czarniejszej. o tym wiedza tylko nieliczni, a ty za krotki jestes, zeby sie tego dowiedziec:P:P:P i w dalszym ciagu nie potrafisz udowodnic, ze te foty, ktore sa w tej chwili na roznych topikach, nie naleza do Czarniejszej.......:P:P:P:P:P:P:P:P SUCKER!!!!!!!!:P:P:P:P

Gość gość
O kuchwa, ale ktoś starą fote wygrzebał:D A myślałam, że tylko moja jest tak skrzętnie przechowywana dla potomnych 😭

Gość gość
Czy ja wiem, czy oduczyło? Po prostu z roku na rok mam bardziej krzywy zgryz, dlatego sie wstydze wrzucać kolejnych fotek:D:classic_cool:Żałuje tylko, że ta wrzucana najczęściej jest nabrzydszą, jaką tu kiedykolwiek umieściłam:o

Gość gość
Może nawet byłabyś na Pudelku:D

bo tu tak jest , pokazesz cos to i tak zawsze zle , rzygaja , wyzywaja:O chyba bardziej mi szkoda Tych co komentuja niz tych co zdjecia wklejaja :O

Gość gość
Chyba starsza jest od Ciebie Doda Deseczko. Ona ma chyba 25 już.........i jak pamietam topiki o Dodzie, to tylko nastoletni onaniści sie zachwycają jej pieknem.......dużej liczbie osób na kafe też sie jej uroda nie podoba.Bo prawda jets taka, że jest kobietą o przeciętnej urodzie, tylko zajeebiście zrobioną. Ech, jak ja bym chciala, żeby ktoś choć raz mnie tak odpicował 😭

Gość ale mi tajemnica
ze czarna ma 38 lat, bydle ale Ty też jesteś żałosny, jak uważasz że te linki które wklejane były wczoraj nie tłumaczą wszystkiego, jesteś debil i robisz z ludzi czytających debili

Gość gość
O ja pieerdole, Czarna ma 38? Skąd to info? Myślałam, że ma 27:o

hehe i na Dodzie jezdza , nawet jak wklei ktos fotke super modelki , ktora powiedzmy dopiero sie lansuje , to i tak , ze chyda , ze brzydka , ze ma krzywe nogi , ze zeby nie takie itd.itd. po komentarzach moznaby przypuszczac , ze tu sami idealni ludzie przebywaja , prawda jest taka , ze ludzie sa rozni , ale przyjelo sie , ze odchylen od jakiegos tam swojego idealu sie nie akceptuje zawisc?? glupota??

Gość ale mi tajemnica
od niej samej

Doda ma 23 - tyle co ja i tez wygladam jak jej corka :/ deska co ty sie ciagle uzalasz nad swoim wygladem jakos ciagle widze na forum, ze pisza ze fajna laska jestes

Gość ale mi tajemnica
to nie jest tak że są sami idealni, ale wklejanie czyjegoś ciała jako swojego trąci jakąś krzywizną psychiczną

kurwa doda z duzej napisalam a deska z malej sorry :/ ogolnie nie uzwam duzych liter respect!