Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika _00

dlaczego dziewczyny są takie bezwstydne!!!!

Polecane posty

Gość Angelika _00

nie mają w sobie za grosz samokrytyki! Teraz na tym świecie mam wrażenie,że jest mało pożądnych dziewczyn:( W pracy samo prostactwo, albo gadaja o kosmetykach, albo o tym gdzie iśc sie zabawic i faceta zarwać :O albo non stop knuja intrygi, aby tylko kogoś ponizyc i pokazać swoją wyższość!!!

Gość Angelika _00
tak, jesli się tylko o tym mówi przez 8 godzin!!

no moja kolezanka ostatnio sie pytala innej w pracy, jak wyciac nad muszelka serduszko... a ze to byl jej pierwszy raz, wiec zaoferowalem swoje .... jako pole ew experymentu :classic_cool:

Gość zwykle33
a Ty badz inna!!badz fajna babka:)bo widze, z etaka jestes:)sa jeszcze fajne babki;)

Gość Angelika _00
heh, ja jestem inna> Nie obgaduję, nie jestem złośliwa itd... ale to w dzisiejszym swiecie niestety są wady!! Trzeba być twardym :O Tylko jak to w sobie zmienic?!

Gość zwykle33
angelika..to nie sa wady lecz zalety!!Bycie twardym nie wyklucza..przy tym bycie osoba szczera, uczciwa i z zasadami(asertywna)...;)pamietaj o tym:)Czyli nie krzydz innych, ale nie dawaj soba pomiatac.;)i nie działaj wbrew sobie..i badz twarda..jakby cos..z

Gość gość
No niestety jakie czasy takie Kobitki ! , pracowałem 20lat temu w zachodnich Niemczech i akurat z niemieckimi kobietami to mniej wiecej zachowywały sie jak dzisiejsze Polskie - chodzi mi o wulgaryzmy - bezwstydne i bezpruderyjne itp . nagość u nich nic nadzwyczajnego , nie jedna przebierała się bez skrepowania a w tamtym czasie w Polsce kobitki były sympatyczne / skromne i wiekszość nie p.... z byle kim popadnie . niestety są wady i zalety rozwoju cywilizacyjnego -

Gość gość
To ile ty masz obecnie lat

Gość gość
...albo gadaja o kosmetykach, albo o tym gdzie iśc sie zabawic i faceta zarwać... x Faceta zarwać?! Ależ to straszne!!! A te kosmetyki to już przegięcie!!! Przez gardło z wrażenia przejść mi moje oburzenie nie zdoła!!! Mam nadzieję że nigdy nie będziesz miał/a szansy na to żeby kolejnemu pokoleniu swoje geny przekazać.

Gość tolerancyjny

co to kogo obchodzi kto co robi i o czym gada. nie chcesz nie słuchaj, ruchaj dziewice. nie pij, nie pal, chodż do kościoła to wyłącznie twoja sprawa. chcecie prostować świat? co was obchodzi kto z kim i ile razy. zajmijcie się matoły swoim życiem, temat jest z dupy bo czy ktoś jest bezwstydny czy nie to zupełnie nie powinno nikogo interesować. nie musisz patrzeć na gołą dupę jeden z drugim. normalnie frajerzy na maxa.